آی پی امداد
abtahi

جملات زیبا

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,478
12,467
مشکل افراد همین جاست که تحمیلاً برای پروردگاری که وجود ندارد کذبن صحه میسازد...
پروردگارا؟ پروردگارت مٌرده هست....بیخیال
خودم که نمرده ام
اولین مرحله برای آرامش پذیرش اون چیزیه که نمیتونی تغییر بدی و تلاش برای چیزیه که میتونی تغییر بدی

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,391
33
خودم که نمرده ام
اولین مرحله برای آرامش پذیرش اون چیزیه که نمیتونی تغییر بدی و تلاش برای چیزیه که میتونی تغییر بدی
پذیرش هر تحمیلی آرامش محسوب نمیشه بماند عذاب آور و تنش زاست...
مثال دختری بچه ای 9 ساله ای با زور کتک والدین به نماز خوندن وادار میشه نتیجه ش چی میشه ...از هرچی چادر و نماز و جانماز و خدا و پدر ومادر متنفر و بیزار میشه
سئوال: مقصر دختربچه 9 ساله س؟
پاسخ : هرگز
مقصر واقعی چه کسی هست : همه افرادی که با دختربچه در ارتباط هستند و دخترک بیچاره درک نکرده مریض روانی و تعصب خرکی دارند

آخرین ویرایش:

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,478
12,467
پذیرش هر تحمیلی آرامش محسوب نمیشه بماند عذاب آور و تنش زاست...
مثال دختری بچه ای 9 ساله ای با زور کتک والدین به نماز خوندن وادار میشه نتیجه ش چی میشه ...از هرچی چادر و نماز و جانماز و خدا و پدر ومادر متنفر و بیزار میشه
سئوال: مقصر دختربچه 9 ساله س؟
پاسخ : هرگز
مقصر واقعی چه کسی هست : همه افرادی که با دختربچه در ارتباط هستند و مریض روانی و تعصب خرکی دارند
به جای پیدا کردن مشکلات بقیه و توهین به دیگران و دستور دادن به بقیه که چه کنند و چه نکنند به رفع عیوب و مشکلات خودتون بپردازید
عیب کسان منگر و احسان خویش
دیده فروبر به گریبان خویش

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,391
33
به جای پیدا کردن مشکلات بقیه و توهین به دیگران و دستور دادن به بقیه که چه کنند و چه نکنند به رفع عیوب و مشکلات خودتون بپردازید
عیب کسان منگر و احسان خویش
دیده فروبر به گریبان خویش
مثل اینکه امروز یکم حالتون خوش نیست ...بهتره ادامه ندید

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,478
12,467
مثل اینکه امروز یکم حالتون خوش نیست ...بهتره ادامه ندید
اول میگی خدات مرده و بعد هم توهین به دینم می کنی و بعد هم میگی حالت خوش نیست ادامه نده
این که شما هر بار توهین می کنی را قرار نیست تحمل کنم
خدای من زنده است و بهش تکیه دارم
توی یک خانواده مذهبی بزرگ شده ام .تا به حال هیچ یک از دختران فامیل کتک نخورده اندو بد رفتاری باهاشون نشده . به زور هم نمازخوان نشده اند

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,391
33
اول میگی خدات مرده و بعد هم توهین به دینم می کنی و بعد هم میگی حالت خوش نیست ادامه نده
این که شما هر بار توهین می کنی را قرار نیست تحمل کنم
خدای من زنده است و بهش تکیه دارم
توی یک خانواده مذهبی بزرگ شده ام .تا به حال هیچ یک از دختران فامیل کتک نخورده اندو بد رفتاری باهاشون نشده . به زور هم نمازخوان نشده اند
بنده مثال عرض کردم به دختران فامیل شما کسی کار نداشت برای چیزی که عرض میکنم درحد کتک نیست ولی بچه رو به زور اذیت میکنن نماز بخونه این مورد پیش اومده مستند و ویدیوش هم از اینستا چندین سال قبل وایرال شده رو آرشیو دارم برای این موقع ها واقعاً سنده که اینجا جاش نیست گفتگومون به بحث کشیده بشه ...دایرکت پیام بدید

آخرین ویرایش:

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,391
33
پول همه چیزه و با پول میشه هر چیزی رو خرید و معامله کرد حتی واجبات و عبادات غیرمادی و معنوی انجام نشده فرد شیعه و مسلمان متوفی را هر کسی میگه نیست خودش هم میدونه داره زر اضافی میزنه پول خدای اول مردمه بوده و هست و خواهد بود
منظور پول حداقل سرمایه س مثلاً 5 میلیارد برای زنده موندن فقط نه زندگی کردن
چون یک خونه فکستنی و غیر لاکچری تو شهرستان ها حداقل ۵ میلیارد قیمتش هست
پول نداشته باشی آدم حسابت نمیکنن
پول نداشته باشی دختری بهت نگاه نمیکنه و بهت دختر نمیدن از مصاحبه هایی که با همین مردم شده این شرایط استنتاج شده و مستنده
پول نداشته باشی بی ارزش و محکوم میشی
پول نداشته باشی نابودی
سئوال مهم: چرا اوضاع اینطوری شده و چرا وارونگی زندگی به این قسمت از زندگی هم سرایت کرده
پاسخ:
افرادی که دنیا و بشر و مردم رو کنترل میکنن اینطور پروگرام و برنامه ریزی کردن اینطوری باشند چون اگر ارزش پول نباشه و ارزش ها واقعی مثل عشق و محبت و انسانیت و صلح جایگزین می شوند در این صورت اونا نمی تونن بر مردم و بشریت حکومت کنند و به ضرر ذهنیت اهداف حاکمان و ایلومیناتی خواهد بود

آخرین ویرایش:

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,391
33
اکثریت مردم برای سرنوشت کشور تصمیم و تعیین سرنوشت نمیکن چه دموکراسی و چه جمهوری خواهی و اینا همش شعاره و نمایشه برای اینکه بقیه کشورها آن ها با برچسب خودشون به رسمیت بشناسند بازی با کلمات انجام می دهند
اگر یکم دقیق تر موضوع و نوع حاکمیت هر کشوری رو نگاه کنیم خلاف آن را خواهیم دید حرف اول رو یک نفر در هر کشوری به نام حاکم (شاه رسمی و غیر رسمی) خواهد زد

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,391
33
ماتریکس یک فیلم نبود ماتریکس را هر روز داریم زندگی و تجربه می کنیم

بالا