- 2008-03-31
- 3,480
- 12,476
سلام
چند ماه پیش با یکی از دوستانی که شهر دیگه زندگی می کنه در مورد تربیت فرزند حرف می زدیم .سخت گیری و تحقیر و نصیحت زیاد و دستورات پی در پی و بیش از حد باعث شده بود بچه اش اعتماد به نفس نداشته باشه. بعد از توضیحات فراوان در مورد تاثیر مخرب چنین رفتاری بر بچه ده ساله گفت کاش این ها را چند سال پیش می دونستم اونوقت جور دیگه ای رفتار می کردم.قرار شد پیش روانشناس بروند و .....
بعد از مدتی جویای احوال شدم: گفت دیروز پسرم را مفصل کتک زدم!!!!!! . پرسیدم روانشناس رفتید چی گفت: گفت یه سری حرف مفت راجع به محبت به فرزند
یاد مطلب زیر افتادم
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی
میکنند، شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود.
فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!
اما حقیقت ندارد..
اگر ما جسارت طور دیگری زندگی
کردن را داشتیم،
اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،
اگر آدمِ ساختن بودیم،
از همین جای زندگیمان به بعد را
میساختیم.
چند ماه پیش با یکی از دوستانی که شهر دیگه زندگی می کنه در مورد تربیت فرزند حرف می زدیم .سخت گیری و تحقیر و نصیحت زیاد و دستورات پی در پی و بیش از حد باعث شده بود بچه اش اعتماد به نفس نداشته باشه. بعد از توضیحات فراوان در مورد تاثیر مخرب چنین رفتاری بر بچه ده ساله گفت کاش این ها را چند سال پیش می دونستم اونوقت جور دیگه ای رفتار می کردم.قرار شد پیش روانشناس بروند و .....
بعد از مدتی جویای احوال شدم: گفت دیروز پسرم را مفصل کتک زدم!!!!!! . پرسیدم روانشناس رفتید چی گفت: گفت یه سری حرف مفت راجع به محبت به فرزند
یاد مطلب زیر افتادم
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی
میکنند، شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود.
فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!
اما حقیقت ندارد..
اگر ما جسارت طور دیگری زندگی
کردن را داشتیم،
اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،
اگر آدمِ ساختن بودیم،
از همین جای زندگیمان به بعد را
میساختیم.