باید بگیم این استاد بزرگوار اول یه عکس از دستگاه مد نظرشان بگذارند تا بهتر توجیه بشیم ایشان فرمودند بعلت تزریق جریان در حد میلی ولت که مزیت کار بحساب میاد…. فکر کنم در سه حالت تستر ال سی آر متر این حکایت جاری باشه پس تکلیف چیه در کدام حالت شد؟،برفرض هم اگر روی تست خازن باشه درکدام مد پارالل یا سری تست میشه؟؟؟ البته کتاب مدارات تغذیه یانگ هم مطالعش راهگشاست همین موارد رو اونجا خوانده بودم اما نیاز به مراجعه مجدد دارم یادم رفته.البته شاید مربوط به کتابهای بعدیشم باشه چیزی که ذکر کرده بود استفاده از اهمتر در رنج *1 اهم بود
سلام همکار و دوست عزیز
بله ما یاد میگیریم و منتقل میکنیم این نیز یکی از روشهای توسعه انرژیی به نام علم است.
آونایی هم که ما و دوستان دیگه از کتابهاشون ذکر میکنند هم خودشون کلاس های دیگری شرکت میکنند و یاد میگیرند و در مرحله ای از رشد علمی خودشون تجارب و آموخته های خودشون رو قالب کتاب یا پکیج ارایه میدهند .
استادی مث دامون مورو ابداعاتی خلق میکنند برای تست برد در عرصه بردهای تلویزیونهای هوشمند که بنده هم در کلاسهای ایشون که در قالب کتاب است شرکت کرده ام و برخی مث مبدع همین دستگاه بلو رینگ تستر آقای باب پارکر عزیز استرالیای دوست داشتنی مهربان که دوست بنده هم هستند و در کد نویسی به زبان ماشین تبحر دارند و برای مشتری طبق نیازشون دستگاهی خلق میکنند و حالا ممکنه به تولید انبوه برسه و یا ممکنه محرمانه باشه و یا مث بلو رینگ تستر که ورژن سخنگوشم اومده و ورژن باطری ۱.۵ ولتش هم به تولید و فروش میرسه.
همه ما یاد میگییریم و یاد میدهیم اینجا در این فوروم در انجمن تعمیرکاران ایران
حالا یکی از طریق برگزاری کلاس یا دوره ( بنده خدا رفته هزینه کرده مطالعه کرده کار عملی کرده دلار قطعا خرج کرده و زمان و لذت هاشو مدتی کنار گذاشته و متمرکز شده و یه دوره ای در خارج از کشور رفته یا کتابی ترجمه کرده و حالا میخواد اون هزینه هاشو که خرج کرده با یک ارایه درست جبران و به سود دهی برسه و این نقطه آغاز تولد آموزشگاهاست).
ویا از طریق ارایه یک تجریه درست و علمی و تمرین شده و تایید شده از لحاظ رویکرد عملی استاندارد های آکادمیک تحلیل سیستم های الکترونیک که رویکردهای فراوانی هم میبینید که وجود دارد .
بالاخره بنده هم یه موقع میبینم فرصت دارم هم جبران کلاسهای رفته و دلارهای خرج شده برای خرید کتابها باشه و از طرفی دوره ها را در یک مسیر درست انتقال دهم ۷
بله ممکنه مطلبی از کتابی یا در مقاله ای دیگر که همان استادی که دوره را برگزار کرده یا کتاب را نوشته خودشان صلاح دیدن پابلیک کنند و یا از شاگردی یا همکاری در قاره ای دیگر پابلیک شده باشه و .....
به هر حال این کار کار درستی هست و اتفاقا زیبا نیز هست.
امیدوارم بتونم بیشتر باعث گسترش علم و تکنیک های عیب یابی بردهای الکترونیک بشم و استدعا دارم دعا کنید برام که آموزشگاه استارت بزنم و به صورت رسمی این اتفاق زیبا بیوفته .
انتقال تکنیک های جدید رایج در دنیا و به روز ....
موفق باشید.دوستان دارم . اراتمند کیهان