آی پی امداد
abtahi

تعمیر چراغ ترمز دنا پلاس

Amt1713

کاربر vip
کاربر
2018-03-27
125
75
me-charge.ir
سلام دوستان ال ای دی های چراغ ترمز دنا پلاس سوخته بود من ال ایدی ۲ ولت قرمز جایگزین کردم مال خودش هم ۲ ولت قرمز بود. الان ولتاژشون شده ۶/۵ ولت با ۶/۵ منبع تغذیه کار میکنه و با ۱۲ ولت ماشین میسوزه مشکل از چی هست؟ جایگزین چیزی میشه بزنی؟

پیوست‌ها

• 238.8 کیلوبایت بازدیدها: 25

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
92
193
مهندس ال ای دی های خودش وات بالا و خیلی قوی هست و اگر دقت کنی توی هر ال ای دی دو تا چیپ داره پس درایور مخصوص براش طراحی شده.
این ال ای دی معمولیا میسوزه دوام نمیاره و همچنین قدرت نوری هم نداره.

اگر مشکل فضا و جا نداشته باشی و بتونی ال ای دی یک وات نصب کنی و خودت مدار جریان برق رو براش درست کنی

mahboobeh83

کاربر vip
vip
کاربر
2010-01-05
36
23
من وات بالا هم گذاشتم فوق العاده داغ کرد
یعنی یه جورایی تازه هیت سینک هم باید بزاری
البته ال ای دی 3 ولت
اینا 2 ولت نیستن

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
92
193
من وات بالا هم گذاشتم فوق العاده داغ کرد
یعنی یه جورایی تازه هیت سینک هم باید بزاری
البته ال ای دی 3 ولت
اینا 2 ولت نیستن
با سری کردن مقاومت باید شدت جریان رو بیاری پایین تا جایی که مطمئن بشی ال ای دی ها نمیسوزن. چون جایی نیست که راحت بشه دوباره باز کنی.

Amt1713

کاربر vip
کاربر
2018-03-27
125
75
me-charge.ir
مهندس ال ای دی های خودش وات بالا و خیلی قوی هست و اگر دقت کنی توی هر ال ای دی دو تا چیپ داره پس درایور مخصوص براش طراحی شده.

اگر مشکل فضا و جا نداشته باشی و بتونی ال ای دی یک وات نصب کنی و خودت مدار جریان برق رو براش درست کنی
سلام ال ای دی معمولی گزاشتم با ماژول کاهنده ولتاژ ، ولتاژ اوردم پایین تا ۶/۵ ولت داره کار میکنه. هر طرف یک ماژول گزاشتم

Amt1713

کاربر vip
کاربر
2018-03-27
125
75
me-charge.ir

سلام ال ای دی معمولی گزاشتم با ماژول کاهنده ولتاژ ، ولتاژ اوردم پایین تا ۶/۵ ولت داره کار میکنه. هر طرف یک ماژول گزاشتم

بالا