آی پی امداد
abtahi

مشکل: تعمیر تغذیه KX-T3250 پاناسونیک

carozelia

کاربر
2008-05-12
5
2
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
من یک گوشی کارکرده KX-T3250 پاناسونیک که دو لاینم میباشد خریداری کردم . در قسمت ورودی جک آداپتور یک ترانزیستور به شماره C 2235 قرار داره که دورش به شدت سیاه شده . من از یه آداپتور تلفن دیگه ای استفاده کردم . در قسمت جک ورودی بوی سوختگی تندی به مشام میرسه و برق به گوشی وصل نمیشه اما بوق آزاد دارم
لطفا در مورد این ترانزیستور و نحوه راه انداختن برق گوشی و اینکه استفاده از آداپتور متفرقه اشکال داره یا نه راهنمایی بفرمایید ؟
پیشاپیش از شما سپاسگزارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

ali_esf

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-02-03
298
3,306
دوست عزیز اولاً باید ببینید شارژر اصلی شما مثبت وسط است یا منفی وسط شارژر مشابه نیز باید همانطور باشد نکته دوم ولتاژ شارژر است که باید برابر با شارژر اصلی دستگاه باشد ، ترانزیستوری که میگید باید ترانزیستور سویچ باشه ببینید تلفن شماره هم میگیره ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: carozelia

carozelia

کاربر
2008-05-12
5
2
دوست عزیز اولاً باید ببینید شارژر اصلی شما مثبت وسط است یا منفی وسط شارژر مشابه نیز باید همانطور باشد نکته دوم ولتاژ شارژر است که باید برابر با شارژر اصلی دستگاه باشد ، ترانزیستوری که میگید باید ترانزیستور سویچ باشه ببینید تلفن شماره هم میگیره ؟

بله از آداپتور 12 ولت استفاده کردم که روی دستگاه حک شده و جهت مثبت و منفی رو رعایت کردم . تلفن شماره میگیره و صحبت میشه کرد

بالا