آی پی امداد
abtahi

تعمير آيفون كوماكس

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام منبع تغذیه داخل ایفون تصویری داخلی قرار دارد وپانل پایین از ایفون تغذیه میشود ودر پانل پایین فقط دوربین وشاسی زنگ ومیکروفون وجود دارد موفق باشید
سلام دوستان به گفته دوستمان كه فرمودند عيب از پاور ميباشد پاور پنل پايين درب ورودي است

JOUSEF

کاربر
2010-09-26
2
10
با سلام دوستان ، آیفون کوماکس خانه ما که یک طبقه است صدای زنگ ندارد و همچنین صدای رفت( از ذاخل خانه به بیرون را دارد ولی صدای برگشت ( از خارج بداخل ) ندارد مشکل از کجاست .

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام خدمت دوست عزیز برای زنگ ابتدا شاسی زنگ ومدار مربوطه ودر اخر بلندگوی داخل ایفون را بررسی کنید اما برای نرفتن صدا ابتدا میکروفن ومدار پری امپلیفایریا تقویت کننده میکروفون وبعد بلندگری پخش صدا را بررسی کنید با توجه با اینکه مشکل شما مشترک است یعنی هم صدای بیرون وهم صدای زنگ از بلندگوی داخل ایفون پخش میشود شما ابتدا بلندگو وکابل فنری مربوطه وسوکت ان را بررسی کنید موفق باشید
با سلام دوستان ، آیفون کوماکس خانه ما که یک طبقه است صدای زنگ ندارد و همچنین صدای رفت( از ذاخل خانه به بیرون را دارد ولی صدای برگشت ( از خارج بداخل ) ندارد مشکل از کجاست .

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام شما ابتدا تغذیه را تست کنید که مشکلی نداشته باشید بعد مشخص نکردید به لحاظ عمودی پرش دارد یا افقی در هم ریخته است شما پتانسیومتر ورتیکال را تنظیم کنید ونتیجه را اعلام کنید موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام ایا خازن های مربوط به مدار عمودی وسینک رو بررسی وتعویض کردید معمولا عدم ثبات تصویر به لحاظ عمودی به مدار ورتیکال بر میگردد شما یکبار دقیق المانهای مربوط به این مدار را تست کنید

disiba

کاربر
2012-05-27
10
16
سلام دوستان
خسته نباشید . من 1 ایفون تصویری commax مدل DPV-4hd دارم . مشکلی که داره اینه که وقتی که روشن میکنم با اینکه گوشی هم سر جاشه ولی تصویر داردم ! وقتی گوشی رو برمیدارم و یکی دو بار میذارم و برمیدارم زنگ خودبخود زده میشه . از گوشی نه صدا میره نه صدا میاد . ممنون میشم که جهت رفع مشکل منو کمک کنید .

disiba

کاربر
2012-05-27
10
16
دوباره سلام
مشکل روشن بودن مونیتور حل شد ولی الان زنگ نمی خوره و صدا هم از گوشی شنیده نمیشه . ممنون میشم بگید مشکل کجاست

بالا