آی پی امداد
abtahi

تعمير آيفون كوماكس

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
با سلام
هیچ وقت ازون خازنها استفاده نکن چون تحمل ولتاژش پایینه.اگه منظورتون از 2 تا خازن صافی خریدم یعنی دو تا 22میکرو 400 ولت هست پس بهتره این دو تارو با هم موازی کنی و در صورت جواب گرفتن بری یک خازن مثلا 100 میکرو 400 ولت بگیری.

یا علی

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با تشکر از دوست عزیز البته میشود ظرفیت خازن را افزایش داد اما این کار مسکن است چون این تغذیه با این ظرفیت خازن طراحی شده ودر اکثر دستگاه ها با این مدل هیچ مشکلی ندارد بویژه با دوبل کردن در این دستگاه مشکل جا سازی هم دارد اما نکتهای را که دوستان در تغییر ظرفییت خازنها در تغذیه باید توجه کنند این است که با تغییر ظرفیت خازن ممکن است ولتاژ تغییر کندکه به این نکته توجه بیشتری بشود اما در مورد ایفون این دوست عزیز بدلیل نامرغوب بودن خازن خصوصا22 میکرو400 ولت که من مورد زیادی از این مدل خازن نامرغوب داشتم مشکل ایشان با نصب همان ظرفیت خازن با نوع مرغوب حل میشود

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
118
ضمن تشكر از تذكرات وراهنمايي هاي همه دوستان عزيزم مشكل من حل شد داستانش بشرح ذيل ميباشد
دوستان ظرفيت خازن را زياد كردم درست نشد ديود وچندتا خازن ديگر را تست كردم سالم بودن داشتم نااميد ميشدم يكدفعه آيفن خراب همسايه باني خير شد
آيفن همسايه همان مشكل راداشت خازن صافي را براش عوض كردم تو خونه خودم كه امتحانش كردم خيلي خوب وبدون هيچگونه نويز بود تودلم گفتم خوش بحالش براي خودم چند روزه كه كامل درست نشده بعد رفتم تومنزل همسايه كه براش نصبش كنم اول آيفن خودم را نصب كردم كه تا دفعه قبلي امتحانش كرده بود كمي نويز داشت ديدم اينجا سالمه وبدون نويز بعد كار همسايه كه تمام شد آمدم يه بارديگر آيفن را در خونه خودم نصب كردم در ناباوري همه چيز درست وكاملا بدون نويز بود من كه خودم نفهميدم اشكال از كجابود فقط حدس ميزنم شايد بار اول موقع لحيم كاري يه خوده سيم لهيم يا يه چيزي شبيه آن بجا مانده باشه وايجاد نويز كرده
و بعدا در اثر حركت وتكان خوردن درست شده
در هر صورت از تمام دوستان كه دراين مدت من مزاحمشان شده بودم تشكر ميكنم خيلي چيز يادگرفتم بكمك شما مشكل من و همسايه ما حل شد
مجددا از تمام اساتيد تشكر ميكنم
خسته نباشيد

آخرین ویرایش:

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
118
سلام
دوستان آيا ميشود يك دوربين كوماكس(برد دوربين داخل پانل درب ) را مستقيم به مانيتور وصل نمود البته با در نظر گرفتن رنگ سيمها
لطفا راهنمايي فرماييد متشكرم

09718

کاربر
2011-10-03
39
129
شیراز
www.ecg1.blogfa.com
اره عزیزم کار نشد نداره
اول یه دوربین بگر توجه کن که رنگیه یا سیاه و سفید بعد سوکت دوربینو بچین سیم قرمز دوربینو که مثبته به سیم 3 یا همون زرد مانیور و سیم ابیه دوربینو که منفیه به سیم دو مانیتور یا همون ابی واخرش هم سیم زرد دوربینو به سفید مانیتور که میشه 4 وصل کن درست میشه

dvbdiscover

کاربر
2009-03-03
2
2
با سلام ایفون تصویری کوماکس DPV-4PB1داریم که تو برد پاورش ایسی سوئیچنگ پوکیده و شمارش معلوم نیست و از آقایون خیلی عزیز تقاضا دارم شماره این آیسی رو بمن لطف بفرمایند بگویند .
دستبوس زحمات شما هستم .

افشین سالاری

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2010-09-16
750
4,515
بندر عباس.
سلام دوست عزيز مربوط به پست sshmhaدوست عزيز اداپتر تغذيه پنل جلو درب بيروني را تعويض كنيد احتمالا درست مي شود .من با چنين عيبي قبلا برخورد كرده ام.........

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام خدمت دوست عزیز ایا مدل تغذیه شبیه عکس زیر است اعلام کنید تا شماره ای سی را خدمتتان عرض کنم موفق باشید
با سلام ایفون تصویری کوماکس DPV-4PB1داریم که تو برد پاورش ایسی سوئیچنگ پوکیده و شمارش معلوم نیست و از آقایون خیلی عزیز تقاضا دارم شماره این آیسی رو بمن لطف بفرمایند بگویند .
دستبوس زحمات شما هستم .

پیوست‌ها

• 92.8 کیلوبایت بازدیدها: 266
بالا