به نام خدا
بنده دوباره همه مراحل تزریق بایوس را مجددا چک نموده و حتی دوباره آی سی بایوس را تعویض نمودم که متاسفانه همان نتایج قبل تکرار شد .
طبق گفته استاد عزیز NPTiak که فرموده بودند احتمال دارد ما BIDای را که می خوانیم اشتباه باشد چون تعمیرکار قبلی بایوس زده بود ، بنده نیز دوباره مشغول به سرچ در اینترنت شدم که در یکی از سایتهای خارجی چند ورژن از بایوس را با BID های مختلف برای g4 g6 g7 قرار داده بودند.
بنده نیز با رایت F65_BID0184D از دستگاه تصویر گرفته و کامل روشن گردید .
ولی هیچ مشخصاتی از دستگاه شناسایی نمی گردد که عکسهای زیر کاملا گویا می باشند .
حال می خواستم فایل بایوسی را که از خود سایت HP گرفتم و تحت ویندوز است را اجرا نمایم.
در ابتدا میخواستم که با ویندوزی که در سی دی هایرنز بوت mini windows xp است این کار را انجام دهم که متاسفانه نشد ، سپس اقدام به نصب ویندوز نمودم که در مرحله پایانی نصب ارور می دهد .
حال نظر اساتید محترم چیست ؟
آیا امیدی هست که بتوان فایل بایوس اصلی خود دستگاه را پیدا کرد ؟
آیا الان که دستگاه روشن می شود راهکاری هست که بتوان فایل خود سایت hp را روی دستگاه قرار داد ؟
منتظر پاسخ اساتید هستم .
با تشکر .
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=40210
بنده دوباره همه مراحل تزریق بایوس را مجددا چک نموده و حتی دوباره آی سی بایوس را تعویض نمودم که متاسفانه همان نتایج قبل تکرار شد .
طبق گفته استاد عزیز NPTiak که فرموده بودند احتمال دارد ما BIDای را که می خوانیم اشتباه باشد چون تعمیرکار قبلی بایوس زده بود ، بنده نیز دوباره مشغول به سرچ در اینترنت شدم که در یکی از سایتهای خارجی چند ورژن از بایوس را با BID های مختلف برای g4 g6 g7 قرار داده بودند.
بنده نیز با رایت F65_BID0184D از دستگاه تصویر گرفته و کامل روشن گردید .
ولی هیچ مشخصاتی از دستگاه شناسایی نمی گردد که عکسهای زیر کاملا گویا می باشند .
حال می خواستم فایل بایوسی را که از خود سایت HP گرفتم و تحت ویندوز است را اجرا نمایم.
در ابتدا میخواستم که با ویندوزی که در سی دی هایرنز بوت mini windows xp است این کار را انجام دهم که متاسفانه نشد ، سپس اقدام به نصب ویندوز نمودم که در مرحله پایانی نصب ارور می دهد .
حال نظر اساتید محترم چیست ؟
آیا امیدی هست که بتوان فایل بایوس اصلی خود دستگاه را پیدا کرد ؟
آیا الان که دستگاه روشن می شود راهکاری هست که بتوان فایل خود سایت hp را روی دستگاه قرار داد ؟
منتظر پاسخ اساتید هستم .
با تشکر .
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=40210
پیوستها
-
62.9 کیلوبایت بازدیدها: 148
-
54.4 کیلوبایت بازدیدها: 135
-
62.3 کیلوبایت بازدیدها: 144