آی پی امداد
abtahi

تستر پورت پرینتر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,754
با سلام :
مدار ساده و جالبی برای تست پورت 25 پین مادربورد ( پرینتر) جزییات در متن نقشه کامل میباشد .
با تشکر .
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 31.6 کیلوبایت بازدیدها: 798

aryanpadide

کاربر
2012-06-12
91
201
کرمانشاه
سلام من ویندوزسیستم رو دیروزعوض کردم وپرینترروکه باUSB وصل میکنم کارمیکنه اماباپارالل اصلاواین نشون میده که بردفرماترسالمه وکابل روعوض کردم امابازم نشد اگه درخصوص فعال شدن پارالل راهنمایی کنیدممنون میشم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ghmb

mahdi221

کاربر
2024-06-27
9
3
زاهدان
سلام من ویندوزسیستم رو دیروزعوض کردم وپرینترروکه باUSB وصل میکنم کارمیکنه اماباپارالل اصلاواین نشون میده که بردفرماترسالمه وکابل روعوض کردم امابازم نشد اگه درخصوص فعال شدن پارالل راهنمایی کنیدممنون میشم .
از گوشه سمت راست موقعی که فرمان میدید علامت پرینتر ظاهر میشه روی فرمان پرینت که دادید راست کلیک کنید گزینه ریست رو انتخاب کنید دلیل بعدی از پرینتر که بهتون بگم اینکه درایورها خیلی مهمه یعنی باید نرم افزاری که از پرینتر روی سیستم تون نصب میکنید ومدل پرینتر تون هم خیلی مهمه چون هر سیستم عاملی جواب بده یا نه باید به شرکت که از اون خرید کردید رو نگاه کنید ببینید اون برنامه بروز میشه یا نه اگه اینکارهایی رو که گفتم توجه کنید سوالی داشته با دقت عکس بذارید در خدمتم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HS13&86

mahdi221

کاربر
2024-06-27
9
3
زاهدان
اسم چاپگر ات نوع سیستم عاملت درایور شو باید دانلود کنی چون تکنلوژی قدیمی فرق میکنه با یو اس بی باید موقعی کابل پارلل وصل میکنی پیغام مید بعد از پیغام باید دستی نصب کنی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HS13&86
بالا