با درود.
تجربه کوچکی را عرض میکنم:
داخل میکرو اون جرقه میزند،علت تجمع بخارات غذا در محل انتن ماگنترون بود.طلق روی ان را برداشته با پنبه و الکل یا محلول اب وصابون رقیق به خوبی تمیز کرده و طلق را نصب کنید.اآون حتما از برق کشیده باشد.
دقت کنید میکرو آون یک تکنولوژی بد نام است و خطرناک.
علت:
برای گرم کردن امواج فرکانس بسیار بالا(اگر درب میکرو آون باز باشد و روشن باشد میتواند اجزائ داخلی بدن مثل کبد را تا 1 متری بپزد و در کشورهای دیگر دیدگاه بدی در 10 سال اخیر نسبت به ان هست) مولکولهای اب را (که دی پل هستند) به چرخش در اورده که این امر ایجاد حرارت میکند.بنابر این ماده بدون اب در میکرو اون گرم نمیشود.
حرارت ایجاد شده در ساختار ژنتیک سلولها اثر گذاشته و اثرات ان از طریق خوردن به انسان منتقل میشود.باید یک نسل بگذرد تا تغییرات ان روی انسان دیده شود.اما هنوز چیز مشخصی کشف نشده اما العاقل یکتفی بالاشاره!!
پیروز باشید.