آی پی امداد
abtahi

تبدیل فن سیپیو 4 پین به دوپین

novinco

کاربر
2009-02-21
153
244
سلام وقت بخیر ایا راهی وجود داره که فن سیپیو مینی کیس

HP ProDesk 600 G1 SSF که 4پین هست رو به دو پین تبدیل کرد؟​

ممنون میشم در این رابطه راهنمایی کنید
مدتی بود به محض فشار اوردن به سیستم میرقت روی ارور لبخند و ریست میشد منم فن سیپیو رو سرویس کردم الان بدتر شده به همین خاطر برق فن رو مستقیم از پاور گرفتم ولی چون دوپایه دیگر ازاد هست و دستورات دو دریافت نمیکنه سیستم بعد از 10 دقیقه ( اگه بهش فشار بیارم ) ریست میشه ایا راهی داره که ایراد رو برطرف کنم ؟

ضمنا بعد از بالا امدن مجدد اخطار fan not detect میداد که دو بپپایه دیگر فن روی مین رو اتصال کردم این ارور برطرف شد ولی ریستارت رو بعد از فشار اوردن داره ایا راهی داره؟

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
105
129
ایران
www.armaniset.ir
مشکل از عدم تبادل حرارت توسط فن هست دو تا سیم دور فن رو به مین گزارش میدن،که باعث ریست میشه یادمه تو‌ی بایوس گزینه ای داشت که از حالت کنترل دور اسمارت درش بیاری وبره رو حداکثر دورش کارکنه،حتی سیستمهایی بود فن شان حالت مرده ای داشت با آپگرید بایاس دور مناسبتری پیدا میکرد من اول از همه چی میرفتم سراغ کنترل دور فن وآپگرید بایاس،خمیر سیلیکون رو ازین پمادیهای معتبر بزن نه برچسبی ها که زود میخشکن، مثلا داو کینگ آمریکایی یا واکر آلمانی خوبن هردو سفیدن آمپولیها کشکه،چهارده سال توپشتیبانی سخت افزار وشبکه عمرمان هدر رفت که رفت🤦‍♂️، من با مینی کارنکردم اگر فن کیس داره یا فن پاور اونها رو تمیز وتقویت کن به سیرکولیشن هوای کیس که کمک کنه موثر هست هیچ وقت درب کیسها رو یا دریچه قطعات جانبی رو باز نگذارید جریان درست هوا رو مختل میکنه ومیشه ریست زودهنگام تازه ریست خوبه هنگ میکنه نمیدانی علت از چی هست هی میفتی بجان قطعات درحقیقت از دمای بالای سیپیو هست،اونی هم که جامپر کردی باید یک مقاومت وابسته به دما روی فن باشه که وصل میشه جای دوسیم‌مذکور جامپر خودش ارور هست،گاهی اون مقاومت رو مدار فن ،فن رو کنترل میکنه.

آخرین ویرایش:

novinco

کاربر
2009-02-21
153
244
پس به نظر شما توی تنظیمات بایوس میشه کاری کرد؟

بالا