آی پی امداد
abtahi

تاپيك اعلام مشكلات تخصصي گوشيهاي سوني اريكسون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
با سلام
یک گوشی کا 530 دارم کیفیت ال سی دی خوبی ندارد چه کار باید کرد .
آیا می شود ال سی دی را تعویض کرد. البته برای بهتر شدن کیفیت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NEWCELL

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,883
ایران
اگر کیفیت ال سی نصبت به روز اول افت کرده باید عوض کنید اما اگر به طور کل همینطور بوده که فرقی نمیکنه با تعویض ال سی دی.

در ضمن ممکنه ایراد نرم افزاری یا سخت افزاری هم باشه و باید ابتدا ال سی دی رو چک کنید ببینید خراب هست یا مشکل از جای دیگری هست سپس اقدام به تعویض ال سی دی نمایید
البته در ضمینه تست ال سی دی همکاران سخت افزار بخش موبایل بهتر می توانند راهنماییتون کنند
موفق باشید

behrooz40328

کاربر vip
کاربر
2009-11-23
306
734
با سلام

من یک گوشی سونی اریکسون مدل k750 دارم عیب آن این است که با زدن کلید پاور گوشی روشن شده ولی فقط صفحه نمایش نور دارد (راستر ) و تصویری مشاهده نمی شود

ممنون می شوم دوستان راهنمایی بفرمایند

• Like

banehjok

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2006-10-31
221
556
سلام

لطفا بیشتر توضیخ دهید:

هنگام روشن شدن گوشی صدا دارد یا نه؟
تصویر سفید است یا ابی؟
از سلامت ال سی دی گوشی اطمینان دارید؟

Ya Xun

کاربر
2010-07-19
96
189
با سلام

من یک گوشی سونی اریکسون مدل k750 دارم عیب آن این است که با زدن کلید پاور گوشی روشن شده ولی فقط صفحه نمایش نور دارد (راستر ) و تصویری مشاهده نمی شود

ممنون می شوم دوستان راهنمایی بفرمایند

دوست عزیز لطفا در حین پست دادن بیشتر توضیح بدین تا دوستان دیگه بتونن راحت تر شما رو راهنمایی کنن

اگه بعد از پاور کردن ویبره میزنه و بالا میاد ( منظورم اینه که میشه بهش زنگ زد و باش صحبت کرد) ، احتمالا سوکت lcd در اومده باید جا بزنیش

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,942
26,238
با درود /////گوشی سونی اریکسون 510 بعد از گرفتن عکس ان را ذخیره نمیکند کوشی را ریست هم کردم ولی نشد .البته من تعمیرکار موبایل نیستم این هم گوشی خودم میباشد از دوستان این بخش سپاسگذاری کرده وراهنمایی که میفرمایند در حد ساده واماتور باشد /////با سپاس

• Like

nekooee

مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,883
ایران
من بارها با گوشی سونی اریکسون چنین مشکلی پیدا کردم که 90 درصد مواقع با برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه مشکلم حل شده. شما درجه اول دقت کن هم در مموری کارت و هم در حافظه داخلی حدود 10 مگ خالی داشته باشید. اگر حافظه خالی داشتید و ریست کارخانه کردید باز هم نشد دیگه باید فلش کنید.
خیلی کم پیش میاد این مورد مشکل سخت افزاری باشه
موفق باشید

• Like

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,942
26,238
من بارها با گوشی سونی اریکسون چنین مشکلی پیدا کردم که 90 درصد مواقع با برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه مشکلم حل شده. شما درجه اول دقت کن هم در مموری کارت و هم در حافظه داخلی حدود 10 مگ خالی داشته باشید. اگر حافظه خالی داشتید و ریست کارخانه کردید باز هم نشد دیگه باید فلش کنید.
خیلی کم پیش میاد این مورد مشکل سخت افزاری باشه
موفق باشید
با درود ////دوست گرامی مموری گوشی کامل ازاد است ریست هم کردم نشد شما لطف کنین طریقه فلش کردن را به صوت اماتور ومبتدی به بنده بگویید ////با سپاس

• Like

NEWCELL

کاربر
2010-06-25
88
164
yazd
forum.yekmobile.com
با درود ////دوست گرامی مموری گوشی کامل ازاد است ریست هم کردم نشد شما لطف کنین طریقه فلش کردن را به صوت اماتور ومبتدی به بنده بگویید ////با سپاس

دوست عزیز شما باید گوشیتونو بدین بیرون فلش کنند فلش کردن گوشی کار ساده ای نیست که اموزش بدیم پس به خاطر 3 هزار تومان گوشیو خراب نکنید که بعد مجبور بشن 15 هزار تومان خرجش کنید موفق باشید

nekooee

مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,883
ایران
با نظر دوستم موافقم بدید بیرون براتون با دستگاه باکس فلش کنند.

البته می تونید با کابل خودتون هم بدون باکس فلش کنید که چون شما سررشته ندارید اصلا توصیه نمیکنم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bardia.t
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا