آی پی امداد
abtahi

بیشتر بدانید( خیلی مهم )⚠💀

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,392
33
photo_2024-10-04_11-02-40.jpg

یارو داره آشغال میسازه تو یک روز 101هزار نفر دیدند هر 1k بازدید متوسط 5 دلار کسب درامد از یوتیوبه
101*5= 505
RPM =5
505*60= دلار کسب درامد کرده
میلیون 30.300
این نتاقض و بی عدالتی فاحش از تءوری توطعه نشءت میگیره داره یه چیز مهم و پیام مهم رو القا میکنه افرادی دنیا رو کنترل میکنن وارونگی ایجاد میکنن دارن هزینه این وارونگی رو اینطور هم می پردازن نتیجه این میشه که بی ارزش ها ارزشمندشند و ارزشمندا(کاراهای ما و ما) بی ارزش شند

404

کاربر vip
vip
کاربر
2023-10-31
469
877
اردکان
مشاهده فایل‌پیوست 218545

یارو داره آشغال میسازه تو یک روز 101هزار نفر دیدند هر 1k بازدید متوسط 5 دلار کسب درامد از یوتیوبه
101*5= 505
RPM =5
505*60= دلار کسب درامد کرده
میلیون 30.300
این نتاقض و بی عدالتی فاحش از تءوری توطعه نشءت میگیره داره یه چیز مهم و پیام مهم رو القا میکنه افرادی دنیا رو کنترل میکنن وارونگی ایجاد میکنن دارن هزینه این وارونگی رو اینطور هم می پردازن نتیجه این میشه که بی ارزش ها ارزشمندشند و ارزشمندا(کاراهای ما و ما) بی ارزش شند
داداش جامعه همینجوری هست، صنعت سرگرمی همیشه درآمد بالایی داشته

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,392
33
با این حساب با باید حق مون رو از کی بگیریم ؟
1_ از حاکم که منتفیه (چون خودش این بستر رو فراهم کرده) ریال رو 600000 برابر در مقابل 1 دلار حقیرتر رو کوچک تر کرده تا یک سری به یوتیوپ پناه ببرند و درآمد دلاری داشته باشند کسانی که تو حوزه ما در یوتیوپ فعال هستند درآمد پشیزی دارن مطمعن باش بررسی کردم
2_ از این مردم؟ چطوری؟ از کی؟ مشتری های وفادارمون دارن مینالن چه برسه به مشتری های دیگه نالیدن شون موقع ماست اگر دخترشون برای دماغی که نیاز به عمل نداشته باشه بگه بابایی پول عمل دماغ 20 میلیون بده میگه چشم بابایی برام ماشین بخر میگه چشم موقع ما که شد ندار میشند
3ـ اگه از یوتیوپ منظورته هدرها همه اشباع شدن فقط دارن به مخاطب سرویس میدن ولی معادلش ارزش رو نمی تونند از یوتیوپ و آپارات دریافت کنندو ذره ای درامد ناچیز کسب می کنند تو یوتیوپ به پول خودمون ماهانه در حد قانون کاره کانال های افراد رو آنالیز و تحلیل کردم که مایلید اسکرین شات از درامد هر کس که هدر هست رو براتون بفرستم خیلی ناچیزه...پس زنگ خطر (خطر بی ارزش شدن کارمون ..شغل مون -درآمدمون - در نهایت خودمون و وجودمون) خود بنده برای همه به صدا درآوردم چون چندین ساله که این موضوع پنهان آگاه و مطلع بودم -
هدرها کیا هستند ؟ محمد جلالی- غلام رضا درویشی- هلو تیک مارکت-حمید رضا استاد raypc و چندین نفر دیگه که جامعه حوزه تعمیرات برق الکترونیک رو می چرخونن دیگه باید چیکار می کردم که نکردم؟
خودم رو مثال میزنم
من دیگه باید تو کارم چیکار می کردم که نکردم نتونستم ظرف یک روز 30 میلیون تومن درآمد کسب کنم؟

آخرین ویرایش:

404

کاربر vip
vip
کاربر
2023-10-31
469
877
اردکان
با این حساب با باید حق مون رو از کی بگیریم ؟
1_ از حاکم که منتفیه (چون خودش این بستر رو فراهم کرده) ریال رو 600000 برابر در مقابل 1 دلار حقیرتر رو کوچک تر کرده تا یک سری به یوتیوپ پناه ببرند و درآمد دلاری داشته باشند کسانی که تو حوزه ما در یوتیوپ فعال هستند درآمد پشیزی دارن مطمعن باش بررسی کردم
2_ از این مردم؟ چطوری؟ از کی؟ مشتری های وفادارمون دارن مینالن چه برسه به مشتری های دیگه نالیدن شون موقع ماست اگر دخترشون برای دماغی که نیاز به عمل نداشته باشه بگه بابایی پول عمل دماغ 20 میلیون بده میگه چشم بابایی برام ماشین بخر میگه چشم موقع ما که شد ندار میشند
3ـ اگه از یوتیوپ منظورته هدرها همه اشباع شدن فقط دارن به مخاطب سرویس میدن ولی معادلش ارزش رو نمی تونند از یوتیوپ و آپارات دریافت کنندو ذره ای درامد ناچیز کسب می کنند تو یوتیوپ به پول خودمون ماهانه در حد قانون کاره کانال های افراد رو آنالیز و تحلیل کردم که مایلید اسکرین شات از درامد هر کس که هدر هست رو براتون بفرستم خیلی ناچیزه...پس زنگ خطر (خطر بی ارزش شدن کارمون ..شغل مون -درآمدمون - در نهایت خودمون و وجودمون) خود بنده برای همه به صدا درآوردم چون چندین ساله که این موضوع پنهان آگاه و مطلع بودم -
هدرها کیا هستند ؟ محمد جلالی- غلام رضا درویشی- هلو تیک مارکت-حمید رضا استاد raypc و چندین نفر دیگه که جامعه حوزه تعمیرات برق الکترونیک رو می چرخونن دیگه باید چیکار می کردم که نکردم؟
خودم رو مثال میزنم
من دیگه باید تو کارم چیکار می کردم که نکردم نتونستم ظرف یک روز 30 میلیون تومن درآمد کسب کنم؟
مشکل شما نیستید ! مشکل اجتماع هست و به تنهایی هم نمیشه تغییر دادش

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
404
1,055
اصفهان
خودتونو اذیت نکنید . جامعه جهانی اینطوریه . من هم خیلی وقته که توی یوتیوب فعالیت دارم در زمینه طنز . از تعمیرکاری هیچی در نمیاد و در نخواهد امد . مگر در صورتی که کلفت منطقه باشید و علم فوق العاده ای در زمینه الکترونیک داشته باشید

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,392
33
خودتونو اذیت نکنید . جامعه جهانی اینطوریه . من هم خیلی وقته که توی یوتیوب فعالیت دارم در زمینه طنز . از تعمیرکاری هیچی در نمیاد و در نخواهد امد . مگر در صورتی که کلفت منطقه باشید و علم فوق العاده ای در زمینه الکترونیک داشته باشید
مهندس لینک کانال یوتیوپ تون رو دایرکت برام بفرستید

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,392
33
فقط دورغ به خوردمون دادن که درس بخون فلان و چلان مهندس میشی فریب خوردیم
18 سال درس خوندیم دوران ابتدایی و راهنمایی دبیرستان و هنرستان و دانشگاه(بنده دانشگاه دولتی امام صادق بابل) درس خوندم با مدرک کارشناسی برق قدرت فارغ التحصیل شدم ...و هیچ کدوم به عنوان یک دست سبزی ارزش نداشت همش چیپ و سطحی و مقدماتی میای تو بازار بازار کار ۱۰ پله بالاتر از چیزی که خوندیمه وقت هم بزاری چند سال برای کار آموزی بگذره هم با توجه به این استنتاج و مستندات سرمایه اولیه هنگفتی میخواد که از توان خارجه و هیچ کدوم به درد کاری که الان انجام می دهم نخورد و نمیخوره تعمیرات تو لیگ دیگه ایه که فقط با تجربه و گذر فراوان زمان بدست میاد نتیجه ارزشش نسبت به این فضا و این نوع درآمد بی ارزش شده برای یارو رسیور تعمیر میکنی بیا برام نصبش کن من نمی دونم بلدنیستم میای براش خونه نصب هم میکنی موقع حساب کتاب که شد میگه پولت رو نمیدم برو ازم شکایت کن آخه بی همه چیز ۵۰۰ تومن چه ارزشی داره که منو اذیت میکنی و روان رو منو بهم می ریزی تو دزدی و این کارت دزدی محسوب میشه و ۵۰۰ تومن ارزشی نداره و تو ظرفیتت همینه
یارو ماهی ۱ میلیارد درآمد از محتوای آشغالش از یوتیوپ داره اون وقت ما ارزش تولید می کنیم بی احترامی تحویل میگیریم
لعنت بر باعث و بانی این وضعیت

آخرین ویرایش:

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,629
4,967
فقط دورغ به خوردمون دادن که درس بخون فلان و چلان مهندس میشی فریب خوردیم
18 سال درس خوندیم دوران ابتدایی و راهنمایی دبیرستان و هنرستان و دانشگاه(بنده دانشگاه دولتی امام صادق بابل) درس خوندم با مدرک کارشناسی برق قدرت فارغ التحصیل شدم ...و هیچ کدوم به عنوان یک دست سبزی ارزش نداشت همش چیپ و سطحی و مقدماتی میای تو بازار بازار کار ۱۰ پله بالاتر از چیزی که خوندیمه وقت هم بزاری چند سال برای کار آموزی بگذره هم با توجه به این استنتاج و مستندات سرمایه اولیه هنگفتی میخواد که از توان خارجه و هیچ کدوم به درد کاری که الان انجام می دهم نخورد و نمیخوره تعمیرات تو لیگ دیگه ایه که فقط با تجربه و گذر فراوان زمان بدست میاد نتیجه ارزشش نسبت به این فضا و این نوع درآمد بی ارزش شده برای یارو رسیور تعمیر میکنی بیا برام نصبش کن من نمی دونم بلدنیستم میای براش خونه نصب هم میکنی موقع حساب کتاب که شد میگه پولت رو نمیدم برو ازم شکایت کن آخه بی همه چیز ۵۰۰ تومن چه ارزشی داره که منو اذیت میکنی و روان رو منو بهم می ریزی تو دزدی و این کارت دزدی محسوب میشه و ۵۰۰ تومن ارزشی نداره و تو ظرفیتت همینه
یارو ماهی ۱ میلیارد درآمد از محتوای آشغالش از یوتیوپ داره اون وقت ما ارزش تولید می کنیم بی احترامی تحویل میگیریم
لعنت بر باعث و بانی این وضعیت
سلام نحوه کسب درامد از یوتیوپ و غیره چگونه هست؟

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,392
33
سلام نحوه کسب درامد از یوتیوپ و غیره چگونه هست؟
سلام مهندس یوتیوپ جایی برای آموزش نیست که تجربه ناب تو بخوای تو زمینه تعمیرات اونجا پیاده سازی کنی خیلیا این کارو کردن کانال رو ول کردن یا به سطح مانی تایز نرسیدن یا یک جایی متوجه شدن تو کار خودشون تعمیرات درآمد به مراتب خوبی نسبت به یوتیوپ دارند هم کانال های فارسی و لاتین همه شون یک حساب سرانگشتی کنی نتیجه نگرفتن اگه میخوای فعالیت کنی و درآمد آنچنانی داشته باشی لازمه اینه که فضا رو بشانسی و یکی از نرم افزارهای تدوین ویدیو رو همراه با فتوشاپ و تجهیزات برای استدیو رو داشته باشی تا مقدمات فراهم بشه حوزه کاریت باید محتوایی باشه مخاطب همون لحظه دید دیگه بکارش نیاد به طوری که در لحظه خوش باشه همین : مثل دوربین مخفی- مصاحبات خیابانی- واکنش به رفتارها و ویدیوها ری اکت -ولاگ (محتوای خارج از استدیو در خیابان و سفر) مسخره بازی و شو مثل بلاندیت -تست بررسی وسایل و دستگاه ها از دیدگاه خاص- گیمر -پرداختن به اعمال و رفتار حواشی - ویدیوهای بی ارزش و سخیف فقط تو این حوزه های نام برده می تونی درامد بالا و هنگفت داشته باشی بقیه کانال های تعمیرات آموزشی فارسی درآمد ماهانه در قانون کار خودمون رو خواهد داشت چون حداقل 20٪ درامد رو باید به شرکتی بِدی که شما رو وریفای کنه و ادسنس رو تاکیید کنه و به عبارت ساده تر یک فیلترشکن دائمی برای حساب یوتیوبت بسازه که یوتیوپ نفهمه ایرانی هستی واگرنه کارت تموم میشه کانال بن میشه
فعلنه در حال در حال حاضر حداقل 1000 نفر مشتری ثابت باید در مجموع به 4000 ساعت ویدیو های کل کانال رو تماشا کنن که این مرحله سخت ترین مرحله در این کاره تا 1000 تا مشتری پیدا کنی میشه گفت تا شرایط درآمدزایی براتون فراهم بشه و اولین درامد تون 5 دلار خواهد بود 300 هزارتومن کانال که رشد کنه بیشتر میشه ولی باید ببینی در چه حالتی و شرایطی برات صرف و ادامه اون توجیه داره چون الان یک آچار دستهه میتونی 1 تومن کاسب بشی

آخرین ویرایش:

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,392
33
اگر از دوران کرونا افرادی ثروتمند بودن و با ویروس کرونا درگیر بیماری بودن می پرسیدی : علم بهتر است یا ثروت ؟
بی شک میگفتند علمی که بتونه درمانی برای ویروس کرونا باشه
پس علم و دانش رو موقعی اهمیت داره که جان شخص در خطر باشه موقعی که همه چی اوکی هست بی اهمیت هست تا موقعی خطرآفرین باشه با علم میشه که دنیا و زندگی رو با ویروسی به نام کرونا از بین برد و و این وسط کلی از افراد و شرکت ها و بیمارستان ها یک شبه ثروتمند شدن سود کلانی به جیب زدند و همین علم بود که ویروس کرونا رو ساخت و شیوع داد و همین علم بود که واکسنش رو درست کردند و جان میلیون ها آدم رو نجات دادند
ارزش ذاتی علم نسبیه و در شرایط عادی که پای مرگ و زندگی در میان نیست ارزشی نداره بخاطر همینه که اکثر افراد وقتی در سلامت هستند ثروت رو انتخاب می کنند

آخرین ویرایش:
بالا