داداش جامعه همینجوری هست، صنعت سرگرمی همیشه درآمد بالایی داشته
با این حساب با باید حق مون رو از کی بگیریم ؟
1_ از حاکم که منتفیه (چون خودش این بستر رو فراهم کرده) ریال رو 600000 برابر در مقابل 1 دلار حقیرتر رو کوچک تر کرده تا یک سری به یوتیوپ پناه ببرند و درآمد دلاری داشته باشند کسانی که تو حوزه ما در یوتیوپ فعال هستند درآمد پشیزی دارن مطمعن باش بررسی کردم
2_ از این مردم؟ چطوری؟ از کی؟ مشتری های وفادارمون دارن مینالن چه برسه به مشتری های دیگه نالیدن شون موقع ماست اگر دخترشون برای دماغی که نیاز به عمل نداشته باشه بگه بابایی پول عمل دماغ 20 میلیون بده میگه چشم بابایی برام ماشین بخر میگه چشم موقع ما که شد ندار میشند
3ـ اگه از یوتیوپ منظورته هدرها همه اشباع شدن فقط دارن به مخاطب سرویس میدن ولی معادلش ارزش رو نمی تونند از یوتیوپ و آپارات دریافت کنندو ذره ای درامد ناچیز کسب می کنند تو یوتیوپ به پول خودمون ماهانه در حد قانون کاره کانال های افراد رو آنالیز و تحلیل کردم که مایلید اسکرین شات از درامد هر کس که هدر هست رو براتون بفرستم خیلی ناچیزه...پس زنگ خطر (خطر بی ارزش شدن کارمون ..شغل مون -درآمدمون - در نهایت خودمون و وجودمون) خود بنده برای همه به صدا درآوردم چون چندین ساله که این موضوع پنهان آگاه و مطلع بودم -
هدرها کیا هستند ؟ محمد جلالی- غلام رضا درویشی- هلو تیک مارکت-حمید رضا استاد raypc و چندین نفر دیگه که جامعه حوزه تعمیرات برق الکترونیک رو می چرخونن دیگه باید چیکار می کردم که نکردم؟
خودم رو مثال میزنم
من دیگه باید تو کارم چیکار می کردم که نکردم نتونستم ظرف یک روز 30 میلیون تومن درآمد کسب کنم؟