این قطعه آبی رنگ در عکس زیر احتمالا واریستور است اگر زیرش روی فیبر شماره فنی آن با vr شروع شود قطعا واریستور میباشد اول آن میسوزد ولی ظاهرا بعدا گذاشتند، سپس قطعات مسیر آن ترانزیستورها و مقاومت و ... چک کن
بله واریستور هست ترکیده بود که از مدار خارجش کردم ولی بازم فاییده ای نداشت یدونه خریدم جایگزین کردم که بازم فاییده نداشت برد هم چک کردم مسیر ها مشکلی نداره
با سلام.....دوست عزیز قطعه آبی رنگ را جدا کن و ترانزیستورهای MPS A92 و 42 را تعویض کن در ضمن معمولا دیود زنر18 یا 12 ولت هم نشتی پیدا میکند.......با تشکرر
با سلام.....دوست عزیز قطعه آبی رنگ را جدا کن و ترانزیستورهای MPS A92 و 42 را تعویض کن در ضمن معمولا دیود زنر18 یا 12 ولت هم نشتی پیدا میکند.......با تشکرر
همانطوریکه دوستان نیز گفتند وقتی کابل خط تلفن به برق وصل میشود تنها واریستور نیست که میسوزد بلکه قطعات مسیر اشاره شده نیز میسوزد شما باید از یک مولتی متر برای تست قطعات استفاده کنید که طریقه تست هم در تاپیکهای مربوطه زیاد است
قطعاتی که فرمودین تست شد و اونایی که مشکل داشتن تعویض شدن
الان تصویر صفحه اومد ولی چنتا مشکل هست
وقتی کلید قطع کن آزاده صفحه درست نمایش میده ولی وقتی کلید قطع کن رو میگیرم صفحه عدداش پررنگ میشه وناخوانا میشه
تلفن همش اشغاله و نمیشه باهاش تماس گرفت
و بروق اصلا ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید