آی پی امداد
abtahi

مشکل: برق زدگی تلفن میکروتل مدلMCT_888CID

بهار من

کاربر vip
vip
کاربر
2014-08-14
763
1,938
فارس
سلام
گوشی تلفن رومیزی مدل mct_888cid
به برق زدن من بجای ترانزیستور A94 ازA92 استفاده کردم ودیود زنر ۱۸ ولتی که سوخته بود تعویض کردم .پشت برد یک‌ ترانزیستور smd سوخته که نمی دانم از چه ترانزیستوری استفاده کنم.دوستان لطفا راهنمایی کنید.باتشکر
25.jpg

فرستاده شده از HUAWEI TAG-L21

alboyeh

کاربر vip
vip
کاربر
2015-08-22
217
566
سمنان
سلام دوست عزیز شماره ی روی ترانزیستور رو بخون تو این مدل برد ها حتما نمونه ی مشابه رو داره .به احتمال زیاد همون ترانزیستور کنارش مشابه شه

مجید89

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-12-14
799
4,113
شمال
در تلفنهایی که به برق میخورن، علاوه بر قطعاتی که ظاهرشون نشون میده سوختن، احتمال سوختگی خیلی دیگه از قطعات هم وجود داره که ظاهرشون نشون نمیده. برگردوندن تلفنهای برق خورده خیلی وقت گیره و معمولاً به صرفه نیست.

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,129
IRANTK
سلام
گوشی تلفن رومیزی مدل mct_888cid
به برق زدن من بجای ترانزیستور A94 ازA92 استفاده کردم ودیود زنر ۱۸ ولتی که سوخته بود تعویض کردم .پشت برد یک‌ ترانزیستور smd سوخته که نمی دانم از چه ترانزیستوری استفاده کنم.دوستان لطفا راهنمایی کنید.باتشکر
25.jpg

فرستاده شده از HUAWEI TAG-L21

مجید89

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-12-14
799
4,113
شمال
سلام اقا مجيد گل
اكثر برق زدگي در تلفن ها ب 2 دسته تقسيم ميشن يكي تلفن هايي ك در مسير ورودي از وريستور استفاده ميشه كه باعث جلوگيري از صدمه ب قطعات ميشه و فقط فيوز ميسوزه و در دسته دوم آنهايي كه مدار محافظ ندارند و تمام قطعات مسير ميسوزد تا جايي كه يك اتصالي بيش بياد و از مسير برد قطع بشه.
حال كاملا موافق شما هستم كه در اين تلفن ها اكثرا چندين ترانزيستور و زنر ميسوزند و يا ميتركند كه بيدا كردن آن قطعه و غيب يابي با توجه ب وقتي كه ميزارين ارزش نداره.
سباس

سلام آقامهران عزیزم
بله اگه خیلی خوش به حال آدم باشه توی ورودی تلفن از وریستور یا فیوز استفاده میشه اما عمدتاً (و مخصوصاً در تلفنهای چینی ارزون) اینطور نیست.

بهار من

کاربر vip
vip
کاربر
2014-08-14
763
1,938
فارس
سلام
از ادامه تعمیر تلفن منصرف شدم . چون قطعات زیادی سوخته بود. تایپیک بسته شود. متشکرم

آخرین ویرایش:
بالا