آی پی امداد
abtahi

سوال: برای جوشکاری لوله های یخچال دوستان ازچه گازی استفاده میکنند

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان .برای جوشکاری لوله های یخچال دوستان کسی هست که از دیگ کاربید استفاده کنه .نتیجه جوشکاری به چه صورت هست .ما تو شهرمون از گاز بوتان استفاده میکنیم .دوستان راهای بهتری سراغ دارند راهنمای کنند با تشکر...

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان .برای جوشکاری لوله های یخچال دوستان کسی هست که از دیگ کاربید استفاده کنه .نتیجه جوشکاری به چه صورت هست .ما تو شهرمون از گاز بوتان استفاده میکنیم .دوستان راهای بهتری سراغ دارند راهنمای کنند با تشکر...

تمیز ترین روش همون گاز بوتان هستش
اغلب تعمیرکارا از گاز بوتان استفاده میکنند ، من نشنیدم کسی از کاربید استفاده کنه

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,474
5,532
با سلام
به نظر بنده هم گازبوتان صحیح است کاربید برای صافکارهای ماشینه و فکر کنم خطرناکتر هم باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fkh52000

mahdi vafaei

کاربر
2014-02-24
25
45
با سلام

برای جوشکاری لوله های یخچال میتوان از هوا گاز ( اکسیژن + گاز مایع یا گاز شهری ) استفاده کرد . که این مجموعه بصورت هوا گاز کیفی و پر تابل در بازار موجود است ، نکات ایمنی هنگام استفاده رعایت شود . موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
در بازدید از چند کارخانه تولیدی مشاهده کردم از گازی باترکیب خاص استفاده میکردند که دمای بیشتری تولید کرده ومیتوانستند مخلوطی از برنج ونقره را به کارببرند در نتیجه جوشها بسیار مقابل ارتعاش مقاوم بود-این جوشهابا گازبوتان واکسیژن معمولی به راحتی جدا نمیشود چون احتمال ذوب شدن لوله ها وجود دارد برای نمونه شرکت ارج از این جوشها استفاده میکندوبه رنگ طلایی است.
البته طبق گفته دوستان در تعمیرات بعدی از بوتان +اکسیژن استفاده میکنم ومشکلی نداشته ام

بالا