آی پی امداد
abtahi

بخش مربوطه به تعمیرات کارت گرافیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sinakordi

کاربر
2012-02-06
1
1
سلام دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید
کارت گرافیک من Sapphire 5970 هست
من با ati win flash بایوسش رو به اشتباه فلش زدم و حالا سیستمم رو که روشن میکنم بوق ممتد میزنه(که مال کارت گرافیک معنیش در مادر برد من):frown:
گارانتی هم نداره گرافیکم:frown:
خود گرافیک کاملا سالمه
ولی بایوسش اشتباه فلش شده راهی هست که دوباره درست بشه دوستان من
خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنید

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,663
گيلان-رشت
با سلام خدمت دوست عزيز:آقا خودت جواب سوال خودت رو دادي ميگي وقتي گرافيك رو ور مي داري سيستم روشن مي شود مشكل از گرافيك است و بايد گرافيك رو عوض كني و به احتمال زياد گرافيك قابل تعمير نمي شود

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,663
گيلان-رشت
سلام دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید
کارت گرافیک من Sapphire 5970 هست
من با ati win flash بایوسش رو به اشتباه فلش زدم و حالا سیستمم رو که روشن میکنم بوق ممتد میزنه(که مال کارت گرافیک معنیش در مادر برد من):frown:
گارانتی هم نداره گرافیکم:frown:
خود گرافیک کاملا سالمه
ولی بایوسش اشتباه فلش شده راهی هست که دوباره درست بشه دوستان من
خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنید

با سلام خدمت دوست عزيز:بله راه حل وجود دارد و آن هم كه به وسيله پروگرامر بايوس گرافيك رو پروگرام كني و اين كار بايد توسط كسي انجام شود كه هم تعمير كار ماهر و هم داراي پروگرامر بايوس مورد نظر را داشته باشد

davidbeckham

کاربر
2012-02-26
2
2
با سلام...من سه تا سوال مختلف دارم...اگه ممکنه جواب بدید..ممنون...
مقدار حافظه گرافيکي در ويندوز با مقدار حقيقي حافظه نصب شده بر روي بورد متفاوت است علت چيست و آيا اين عدد مي تواند در سيستم هاي ديگر متفاوت باشد ؟
تصوير داراي خطهاي عمودي است علت مربوط به کدام يک از اجزاي گرافيک است؟
تصوير خروجي فاقد رنگ قرمز است چگونه مشکل را حل کنيم؟

davidbeckham

کاربر
2012-02-26
2
2
با سلام و خسته نباشید
يک نوت بوک Dell Inspiron N5110 دارم با توجه به مشخصات دستگاه کارت گرافيک آن Geforce GT525 مي باشد، اما در ويندوز همواره کارت گرافيک intel شناخته مي شود علت چيست و چگونه مي توان از کارت گرافيکي قوي تر استفاده نمود؟؟
ممنون.......

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,663
گيلان-رشت
با سلام و خسته نباشید
يک نوت بوک Dell Inspiron N5110 دارم با توجه به مشخصات دستگاه کارت گرافيک آن Geforce GT525 مي باشد، اما در ويندوز همواره کارت گرافيک intel شناخته مي شود علت چيست و چگونه مي توان از کارت گرافيکي قوي تر استفاده نمود؟؟
ممنون.......

با سلام خدمت دوست عزيز:لب تاب شما داراي دو كارت گرافيك مي باشد يكي اينتل و دومي و به طور پيش فرض براي كاهش مصرف باتري از اينتل استفاده مي شود ولي وقتي به شارژ وصل مي باشد به جي فورس تغيير ميكند براي استفاده از جي فورس بر روي صفحه دسكتاپ كليك راست كنيد و گزينه كانفيگ گرافيك و يا گرافيك پروپرتيز تنظيم كنيد.

KINGONE

کاربر
2012-03-23
10
23
سلام من یه کارت گرافیک دارم 8500GT1GBکه وقتی که سیستم رو زیاد روشن میزاری مثلا 10/12 ساعت روی مانیتور نقطه نقطه میشه بعد تصویر میاد و میره دیگه کارایی اولیه رو هم نداره روی یه سیستم دیگه هم امتهان کردم بعد از یه چند ساعت نقطه نقطه میشه بعضی مواقع زیاد و کم میشه ضمناَ کارت گرافیک گیگا بایت هست یه کارت گرافیک 512 هم دارم ویندوز میاد بالا ولی تصویر نداره (از نوع بدون فن هست) خروجی تصویر تعویض شده ولی فرقی نکردهببخشید که من همه مشکلاتم رو اینجا گفتم ( خودمم تعمیر کار موبایلم) یه هارد یک TBگرفتم هارد SEEGATEهست وقتی که هارد رو وصل میکنم بعضی مواقع صدا میده از یه چند نفر سوال کردم گفتند چون CPUی سیستمت بالا هست میخواد اطلاعاتت رو سریع بخونه صدا میده و عادی هست به نظر شما از پاور نیست که برق کمتری برسونه پاور هم 500 رامبو هست هار روی سیستم دیگه ای امتهان کردم هیچ مشکلی نداشته یا از مادربرد ( مادر برد هم تازه گرفتم P61) ضمناَ هارد سالم هستش

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,663
گيلان-رشت
با سلام...من سه تا سوال مختلف دارم...اگه ممکنه جواب بدید..ممنون...
مقدار حافظه گرافيکي در ويندوز با مقدار حقيقي حافظه نصب شده بر روي بورد متفاوت است علت چيست و آيا اين عدد مي تواند در سيستم هاي ديگر متفاوت باشد ؟
تصوير داراي خطهاي عمودي است علت مربوط به کدام يک از اجزاي گرافيک است؟
تصوير خروجي فاقد رنگ قرمز است چگونه مشکل را حل کنيم؟

با سلام خدمت دوست عزيز و ضمن تبريك سال نو به عرض شما مي رسانم علت اين است كه گرافيك تقلبي مي باشد و معمولا به همين وضعيت كه شما مي گوييد هستش يعني بر روي برد گرافيك نوشته 256 مگابايت ولي در ويندوز مموريش رو مينويسه 64 و در جواب سوال دوم و سوم شما به احتمال زياد از چيپ اصلي گرافيك مي باشد و بايد گرافيك به طور دقيق توسط يك تعمير كار ماهر و با تجربه تست شود

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,663
گيلان-رشت
اگه میشه جواب من رو هم بدید در ضمن عیدتون مبارک

با سلام و تبريك سال نو به شما -در پاسخ سوالتون بايد بگم ابتدا سوالات را بايد تفكيك كنيد و هر سوال رو در تايپيك خودش مطرح كني تا جواب صحيح بگيري
شما تعمير كار موبايل هستيد و از الكترونيك خوب سر در مي آوريد من به شما پيشنهاد مي كنم يا يك گرافيك نو بخريد و يا گرافيك خود را به يك تعمير كار ماهر دهيد تا تست كند چون تعميرات كارت گرافيك و يا قطعات كامپيوتر از موبايل سخت تر است و شما بايد براي تعميرات گرافيك بايد خيلي مطالب در اين زمينه مطالعه كنيد-مثل اينكه من در مورد تعميرات موبايل از شما يك سوال بپرسم(سوال تخصصي) و شما بايد تا از اول تا آخر تعميرات موبايل را توضيع دهيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا