behroozxl
کاربر
سلام دوستان ارور ١۴ مربوط به فشار بالای گاز هستش که میتونه موقع استفاده از گاز lpg به وجودبیاد یا اینکه شیر خراب باشه که گاز رو یه مقدار از حالت عادی بیشتر عبور میده و دمای کوره بیشتر از حالت استانداردش میشه و ایراد میگیره ، با تنگ کردن ژیگلور میشه این مشکل رو حل کرد . «پیشنهاد میکنم اصلا دست به شیر نزنید »طبق گفته دوستان هم میتونه از ترموکپل باشه ولی در کل من با این خطا زیاد ور رفتم و تونستم با جابجا کردن سنسور دمای کوره به یه نقطه سرد تر از کوره مشکل رو حل کنم که ایمنی بخاری رو پایین میاره ، راه دیگه هم داره که تنظیم فشار گاز از طریق برد هست که تو بعضی مدلها هست که اونم تخصص خودش رو میخاد ، پایین بودن دور فن هم تاثیر داره چون که نمیتونه حرارت ایجاد شده داخل کوره رو خوب تخلیه کنه و برد فکر میکنه فشار گاز زیاده که حرارت رفته بالا ، کنترل بالبرینگ و بوش فن میتونه کار ساز باشه ، خلاصه اینکه ساختار این بخاری ها طوری هستش که از تمام سنسورها نمونه میگیره و تصمیم میگیره که مقدار گاز و دور فن چقد باشه تا گاز به بهترین شکل بسوزه
من سلام...استاد دقیقٱ درست میفرمایید اررور 14 که معمولترین اررور این بخاری هادر ایران هست غیر از توضیحات یوزر منوال بخاطر قطعی مکرر برق میباشد که معمولا باعث خاموشی بدون آمادگی کوره میشود و این امر به سنسور بالای کوره صدمه وارد میکند و این سنسور کاراییش مختل میشود که یکی از راهای حل مشکل طبق پیشنهاد شما میباشد و یا تعویض سنسور مربوطه که باز با تکرار قطع ناگهانی برق مسلمآ دوباره کاراییش مختل خواهد شد
در هرصورت بخاری های خیلی خوبیه
ارادتمندnamaste