آی پی امداد
abtahi

بالا نرفتن دمای هویه گرداک ۹۵۲ روی ۲۵۰ گیر کرده

سلام دستگاه گرداک ۹۵۲ هویه روی ۲۵۰ گیر کرده بالا نمیره پایین میاد ولی بالا نمیره چند بار خاموش‌روشن میکنم یا با ولوم کم و زیاد میکنی تا ۲۸۰ میره ولی بیشتر نمیشه ممکنه از ولوم باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید المنت هویه رو تعویض کردم از المنت نبود

saeednia

کاربر vip
vip
کاربر
2008-12-28
475
532
سلام دستگاه گرداک ۹۵۲ هویه روی ۲۵۰ گیر کرده بالا نمیره پایین میاد ولی بالا نمیره چند بار خاموش‌روشن میکنم یا با ولوم کم و زیاد میکنی تا ۲۸۰ میره ولی بیشتر نمیشه ممکنه از ولوم باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید المنت هویه رو تعویض کردم از المنت نبود
سلام باز کن ترایاک فکر کنم مشکل داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: karim1390
سلام مشکل هویه تون حل شد
مشکل کجا بود تشکر
سلام خیر باز کردم یه اسپری ناهید خشک زدم چند روز درست بود دباره همون شد نمیدونم از ولومه یا تریاک اگه امکان داره میفرمایید کدوم تریاگ برای هویه است از اون ۳ تا

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,972
سلام خیر باز کردم یه اسپری ناهید خشک زدم چند روز درست بود دباره همون شد نمیدونم از ولومه یا تریاک اگه امکان داره میفرمایید کدوم تریاگ برای هویه است از اون ۳ تا

سلام
اول اینکه احتمال خرابی ولوم هست؛ اما معمولا وقتی ولوم خراب میشه؛ با چرخوندن ولوم می‌تونید درجه حرارت رو روی سون‌سگمنت تنظیم کنید؛ اما عملا درجه حرارت یا بالا نمیره و روی ۲۰۰ درجا میزنه و یا تاخیر شروع به بالا رفتن میکنه و وقتی بعد از تاخیر موفق بشه حرارت رو به درجه تنظیمی برسونه؛ هر از چندی بوق بیزر میزنه که یعنی به درجه تنظیمی رسیدم. درحالی که تنها یکبار وقتی به درجه تنظیم شده رسید؛ باید بوق بزنه و بعد از اون، درجه تنظیمی رو تثبیت کنه.
با این حال تعویض ولوم و تست این بخش، با توجه به ناچیز بودن قیمت، ضرری نداره و همین که می‌فرمایید از اسپری استفاده کردید و مدتی خوب بوده؛ می‌تونه دلیلی باشه بر احتمالِ خرابی ولوم.

آخرین ویرایش:

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
123
83
32
داداش فک کنم سنسور دمای هویت مشکل داره یه دسته نو بگیر کامل
من هم این مشکل برام پیش اومده از سنسورش بود
ضرر نداره اول از یکی همکارا هویشو بگیر تست کن ببین با اون هم مشکل داره یا نه اگه مشکل حل شد دیگه مشخصه
احتمالا جایی لحیم سردی داره که با شستشو حل شده یا از خوده ولومه

بالا