سلام دوستان تو پاور گرین باز کردم یه قطعه بود یکیش دوتا پایه کناری بهم میزنم بازر بوق میزنه ولی یکیش نه.حالا سوال اینه این دوتا قطعه چیه ترانزیستوره یا دیود؟و اینکه الان بخواد عوض شه بجاش چی میشه زد مشابه نداره؟
روش نوشتهs
sdf08n05
![]()
![]()
سلام
این قطعه ترانزیستور ماسفت است. متشکرم.
سلام
جفتش یه شماره بود؟این شماره که گذاشتین ماسفته و اگه هرکدوم از پایه هاش باهم با بیزر بوق بزنه سوخته.ولی شماره بغلیش تو عکس مشخص نیست
دوست عزیزم اول مطمئن باش که ماسفت ها سوخته
برای جاگزین کردن ماسفت از کتاب دیتا شیت مشخصات ماسفت را مشخص کن مثلا ولتاژ 400 ولت و جریان 10 امپر از نوع n ماسفت جاگزین باید مشخصات ماسفت قبلی را داشته باشه . یا بالاتر از مشخصات ماسفت
سلام دوست من ماسفته سوخته تستش کردم.چون پایهسورس به درین میزنم بوق بازر میزنه.توی دیتا شیتش زده500ولت8امپر.منفی هم هست.چندتا پاور توراقی دارم منتهی نمیدونم کدوم قطعش بااین همخونی داره ماسفتاش
دوست عزیزم اول مطمئن باش که ماسفت ها سوخته
برای جاگزین کردن ماسفت از کتاب دیتا شیت مشخصات ماسفت را مشخص کن مثلا ولتاژ 400 ولت و جریان 10 امپر از نوع n ماسفت جاگزین باید مشخصات ماسفت قبلی را داشته باشه . یا بالاتر از مشخصات ماسفت
سلام دوست من ماسفته سوخته تستش کردم.چون پایهسورس به درین میزنم بوق بازر میزنه.توی دیتا شیتش زده500ولت8امپر.منفی هم هست.چندتا پاور توراقی دارم منتهی نمیدونم کدوم قطعش بااین همخونی داره ماسفتاش