masoud5868
کاربر
- 2022-10-17
- 41
- 25
سلام خدمت تمامی دوستان یک عدد دوربین KDT مدلKI-B50P20Vدارم وقتی با اداپتور دوربین راه اندازی می کنم تصویر دارم اما زمانی بخوام از پورت lan استفاده کنم دوربین روشن نمی شود
سلامسلام خدمت تمامی دوستان یک عدد دوربین KDT مدلKI-B50P20Vدارم وقتی با اداپتور دوربین راه اندازی می کنم تصویر دارم اما زمانی بخوام از پورت lan استفاده کنم دوربین روشن نمی شود
سلام وقتتون بخیرسلام
۱- ابتدا بفرمایید از سلامت POE مطمئن هستید؟ اگر دوربین دیگهای دارید؛ با همون POE تست کنید تا از سلامت اون اطمینان پیدا کنید.
در صورتی که POE سالم هست 👇
۲- امکان باز کردن دوربین رو دارید؟
۳- اهمتر در اختیار دارید؟
اگر جواب مثبت هست، لطفا از پشت و روی برد تغذیه (بردی که کابل LAN بهش وصل شده) یه تصویر واضح ارسال بفرمایید تا راهنمایی کنم.
سلامسلام وقتتون بخیر
دوربین به این صورت است که به تنهایی از طریق کابل poe دار روشن نمی شود حتما باید آداپتور وصل کنم
اره سوئیچ poeسالم هست
سلام مجدد۱- عموم دستگاهها ولتاژ تولید شده توسط POE رو از دو زوج سیم بلا استفاده کابل LAN تامین میکنن. یعنی سیمهای زوج پین ۴ و ۵ (آبی، سفید آبی) همچنین ۷ و ۸ (سفید نارنجی، نارنجی)
سلام خدمت شما دوست عزیزسلام و وقت بخیر
اول عید شما مبارک
دوم اینکه؛ تامل کردم تا همکارانی که با این مدل دوربین کار کردن؛ راهنمایی کنن؛ لیکن تمایلی نداشتند.
ابتدا یه توضیح اجمالی راجع به POE بدم.
نحوه عملکرد POE ها مجموعا سه مدل هست.
۱- عموم دستگاهها ولتاژ تولید شده توسط POE رو از دو زوج سیم بلا استفاده کابل LAN تامین میکنن. یعنی سیمهای زوج پین ۴ و ۵ (آبی، سفید آبی) همچنین ۷ و ۸ (سفید نارنجی، نارنجی)
۲- برخی از دستگاهها هم ولتاژ POE رو همزمان با دیتا از زوج اول دریافت میکنن. یعنی ۱ و ۲ (سفید نارنجی، نارنجی) و ۳ و ۶ (سفید سبز و سبز)
۳- برخی از دستگاهها هم که وات مصرفی بیشتر دارن، همزمان از همهی زوج های کابل شبکه استفاده میکنن.
این توضیح اولیه رو داشته باشید. منتظر هستم بفرمایید دستگاه رو تعمیر کردید یا خیر. اگر مشکل حل شده؛ محبت کنید و اطلاع بدید. و اگر پابرجا هست؛ سعی میکنیم برطرف کنیم.
درصورتی که مشکل پابرجا هست. لطف کنید و یه تصویر از روی برد با شرایط ذیل ارسال بفرمایید تا دید کلی من نسبت به ارتباط کابلها کامل بشه و بتونم دقیقتر راهنمایی کنم.
۱- لیبلی که بخشی از اون روی لنترانسفور هست (U4) رو جدا بفرمایید. یه تصویر تهیه کنید تا شماره قطعه و همینطور بخشهای زیر لیبل برد مشخص بشه. منظور لیبل سفید رنگ با شماره ...2205134
۲- یه تصویر از روی برد تهیه بفرمایید که همهی فیشهای موجود رو به کانکتور مربوطه وصل کردید و مشخص کنید هر فیش مربوط به چی هست. مثلا فیش LAN به کدوم کانکتور وصل میشه، فیش تغذیه ۱۲ ولت اگر جدا هست به کدوم کانکتور میخوره و همینطور فیش BNC، میکروفن، آلارم، همچنین اگر فیشی خروجی برای بردهای دیگه رفته مشخص بفرمایید و ...
در مجموع یه تصویر کلی بهم بدید تا بتونم راهنمایی کنم.
۳- در تصاویری که ارسال فرمودید؛ شماره آیسیها قابل خواندن نیست. لطف کنید و تصویر جدیدی ارسال کنید که شماره قطعات قابلیت خواندن داشته باشه.
۴- ضمنا مشخص بفرمایید POE که برای این دوربین استفاده میکنید ۵۵ ولت هست؟
منظور از روی برد؛ تصویر زیر هست:
مشاهده فایلپیوست 203089
سلام و وقت بخیر
اول عید شما مبارک
دوم اینکه؛ تامل کردم تا همکارانی که با این مدل دوربین کار کردن؛ راهنمایی کنن؛ لیکن تمایلی نداشتند.
۱- عموم دستگاهها ولتاژ تولید شده توسط POE رو از دو زوج سیم بلا استفاده کابل LAN تامین میکنن. یعنی سیمهای زوج پین ۴ و ۵ (آبی، سفید آبی) همچنین ۷ و ۸ (سفید نارنجی، نارنجی)
۲- برخی از دستگاهها هم ولتاژ POE رو همزمان با دیتا از زوج اول دریافت میکنن. یعنی ۱ و ۲ (سفید نارنجی، نارنجی) و ۳ و ۶ (سفید سبز و سبز)
۳- برخی از دستگاهها هم که وات مصرفی بیشتر دارن، همزمان از همهی زوج های کابل شبکه استفاده میکنن.
این توضیح اولیه رو داشته باشید. منتظر هستم بفرمایید دستگاه رو تعمیر کردید یا خیر. اگر مشکل حل شده؛ محبت کنید و اطلاع بدید. و اگر پابرجا هست؛ سعی میکنیم برطرف کنیم.
درصورتی که مشکل پابرجا هست. لطف کنید و یه تصویر از روی برد با شرایط ذیل ارسال بفرمایید تا دید کلی من نسبت به ارتباط کابلها کامل بشه و بتونم دقیقتر راهنمایی کنم.
۱- لیبلی که بخشی از اون روی لنترانسفور هست (U4) رو جدا بفرمایید. یه تصویر تهیه کنید تا شماره قطعه و همینطور بخشهای زیر لیبل برد مشخص بشه. منظور لیبل سفید رنگ با شماره ...2205134
۲- یه تصویر از روی برد تهیه بفرمایید که همهی فیشهای موجود رو به کانکتور مربوطه وصل کردید و مشخص کنید هر فیش مربوط به چی هست. مثلا فیش LAN به کدوم کانکتور وصل میشه، فیش تغذیه ۱۲ ولت اگر جدا هست به کدوم کانکتور میخوره و همینطور فیش BNC، میکروفن، آلارم، همچنین اگر فیشی خروجی برای بردهای دیگه رفته مشخص بفرمایید و ...
۳- در تصاویری که ارسال فرمودید؛ شماره آیسیها قابل خواندن نیست. لطف کنید و تصویر جدیدی ارسال کنید که شماره قطعات قابلیت خواندن داشته باشه.
Poe که استفاده میکنم این ۴۸ ولتهسلام و وقت بخیر
اول عید شما مبارک
مشاهده فایلپیوست 203089
متاسفانه توی عکس شماره آی سی واضح نیستن هر کدام خواستین بگین شماره براتون بخونمسلام خدمت شما دوست عزیز
والا نه هنوز به نتیجه ای نرسیدم درست نشده
عکس مربوط به فیشهای که روی وصل شده