آی پی امداد
abtahi

مشکل: ایراد روی دیفراست ماندن ساید بای ساید دوو مدل FRS-U20DCI

moeen66

کاربر
2013-06-20
71
60
خوزستان
یخچال فریزر ساید بای ساید دوو مدل FRSU20DCI بعد از کارکرد عادی به حالت دیفراست که میرسد از دیفراست خارج نمیشود و الارم میزند.سنسور سالم است. ولتاژهای برد درست هستند.لطفا دوستانی که موارد مشابه داشته اند راهنمایی بفرمایند.فایل ایپرام نیز اگه در دسترس میباشد اپلود بفرمایید.با تشکر

moeen66

کاربر
2013-06-20
71
60
خوزستان
اینم فایل کامل (عکس +نقشه+توضیحات کامل).
سنسور هم باتوجه به توضیحات همین فایل که در سایت هم موجود هست تست کردم.که در دماهای مختلف ذکر شده میبایست مطابق با مقدار اهم های ذکر شده در فایل باشد.

پیوست‌ها

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
دفترچه به این کاملی تا حالا ندیده بودم،خودش یه دوره تعمیر سایده...
سنسوردما را نیزبررسی کنید-بعد از انجام دیفراست اصلا روشن نمیشود یا با تاخیر؟؟؟ جایی که سنسور ها را شرکت نصب کرده بسیار مهم است،ببینید جابجا نشده اند(مخصوصا آنکه بین لوله هاست)
بعد از انجام دیفراست در حالی که دستگاه راه نیوفتاده،به آرامی روی هرکدام از رله ها ضربه بزنید اگر دستگاه شروع به کار کرد آن رله مربوط به موتور بوده ومعیوب است--در مرحله آخر ایپیرام نیاز دارید که باید در تایپکی جداگانه مطرح کنید

moeen66

کاربر
2013-06-20
71
60
خوزستان
با درود و سپاس.بعد از انجام دیفراست اصلا رودی کمپرسور نمیاد.سنسور ها همه سالمند و در جای صحیح خود نصب هستند.در ضمن رله های روی برد مربوط به کمپرسور و دیفراست را نیز امتحان کردم سالم بودند.با تشکر

آخرین ویرایش:

moeen66

کاربر
2013-06-20
71
60
خوزستان
دوست عزیز اگر دستگاه را از برق بکشی و دوباره وصل کنی کمپرسور کار میکند؟

بله دوست عزیز به این صورت کار میکند.ولی وقتی به دیفراست میرسد در این حالت میماند .ممنونم از لطف شما.

آخرین ویرایش:

fkh52000

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-11-13
888
5,276
شیراز
دوست عزیز قیمت بورد نسبتا گران است
راه ساده تری که شما میتوانید استفاده کنید از دیفراست موتور است
در فروشگاه های لوازم یخچال یک موتور کوچک هست که به برق وصل میشود
و داخل ان یک سری چرخ دنده است که حدود 7 تا 8 ساعت یک کلید را وصل نگه میدارد
که میتوانید برای رساندن برق به بورد استفاده کنید و بعد از 8 ساعت این کلید را قطع
وحدود نیم ساعت یک کلید دیگر را وصل میکند که میتوانید از این کلید برای رساندن برق
به المنت دیفراست استفاده کنید وادر خریدن یک بورد دیگر صرفه جویی کنید و همان کار
را برایتان انجام میدهد.

بالا