آی پی امداد
abtahi

ایراد دربردیخچال فریزر پارس مدل کمبی

علی ترکمند

کاربر
2012-12-14
3
5
ایراد دربردیخچال فریزر پارس مدل کمبی ؟فریزردرست کار میکنه ولی یاکار نمیکنه(خاموشه)یادماش بافریزر یکی می شه.و روی بردefمینویسه.

بردش 4 دکمه است هرجاگشتم پیدا نکرم نمایندگی هم نداشت گفتن خودت باید به کارخانه بگی تا بفرستن البته ضمانت نامش تمام شده.

راهی برای تعمیر هست.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.ازهمدان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

behnam53

کاربر
2008-08-30
3
2
با سلام
یخچال فریزر پارس مدل کمبی قسمت یخچالش سرد نمی کنه
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

هیچ علامت و خطایی هم نمی ده و با تغییر تنظیمات دمایی یخچال هم هیچ تغییری حاصل نمیشه

k

علی ترکمند

کاربر
2012-12-14
3
5
همین مشکل داشتم.سنسوریخچال خراب بود.ولی هیچ جانبود حتا در نمایندگی هم نداشتن وامکان تهیه هم نداشتن درآخر زنگ زدم کارخانه تافرستادن برای نمایندگی مجازتا برای نصب اقدام کنند.البته اول با نماینگی باید هماهنگ شودتا بعد از اطلاع به کارخانه چک کند درست است یا نه .والاع برای خود شخص متقاضی
نمی فرستندوهیچ راهی ندارد.البته یخچال فریز من مدل کمبی دو درب 4دکمه بود.ولی برد وسنسورتک درب دربازارموجود است.امیدوارم اطلاعات مفید واقع شود.ازهمدان.

namdar23

کاربر
2014-03-11
1
0
سلام دوستان من دنبال دفترچه راهنمای یخچال فریزر کمبی 1800 پارس میگردم کسی از دوستان سراغ داره که از کجا پیدا کنم(سایت خود شرکت پارس نداره)

یاطا

کاربر
2013-02-09
120
113
سلام با نصب تیزر در یخچال وحذف شیر برقی وبرد و نصب ترموستات دستییش کنید

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
ایراد دربردیخچال فریزر پارس مدل کمبی ؟فریزردرست کار میکنه ولی یاکار نمیکنه(خاموشه)یادماش بافریزر یکی می شه.و روی بردefمینویسه.

بردش 4 دکمه است هرجاگشتم پیدا نکرم نمایندگی هم نداشت گفتن خودت باید به کارخانه بگی تا بفرستن البته ضمانت نامش تمام شده.

راهی برای تعمیر هست.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.ازهمدان
مشکلتان را مطرح کنيد تا انشاللا حل شود
سلام دوستان من دنبال دفترچه راهنمای یخچال فریزر کمبی 1800 پارس میگردم کسی از دوستان سراغ داره که از کجا پیدا کنم(سایت خود شرکت پارس نداره)

بالا