آی پی امداد
abtahi

سوال: استفاده از خازن به جای باتری موتورسیکلت

mgs

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-08-26
385
603
سلام اخیرا یک قطعه وارد بازار شده که به جای باتری موتورسیکلت قرار میگیره ودرحالتی که موتور روشن هستش ضعف بوق وچراغ واستپ رو جبران میکنه میخواستم ببینم کسی تا حالا بازشون کرده ببینه چیه فقط خازن هست یا قطعه دیگری هم به کار برده شده؟

heical

کاربر
2011-05-13
307
551
من که از نزدیک ندیدم ولی خودم یک خازن ۲۲۰۰ میکرو ۵۰‌ ولت با باتری موتور‌ به صورت موازی نصب‌ کردم و مشکل صدای بوق کامل حل شد

mgs

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-08-26
385
603
من که از نزدیک ندیدم ولی خودم یک خازن ۲۲۰۰ میکرو ۵۰‌ ولت با باتری موتور‌ به صورت موازی نصب‌ کردم و مشکل صدای بوق کامل حل شد

باتریتون سالم باشه که مشکلی نباید باشه

heical

کاربر
2011-05-13
307
551
باتریتون سالم باشه که مشکلی نباید باشه

باتری بنده که عملا خراب هست و شبها هم که چراغ روشن هست عملا شارژر توانایی تامین جریان مورد نیاز رو نداره. این خازن عملا مشکل رو برطرف کرد

علاقمند

کاربر
2024-03-28
5
5
ایران-یزد-یزد
باسلام و عرض ادب خدمت اساتید. من یک باتری و اتومات راهنما 6 ولت هندایی قدیمی دارم. خواستم ببینم آیا می شود از آن در موتور هنداهای جدید، استفاده کرد یا باید بندازم دور. با تشکر

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
90
191
باسلام و عرض ادب خدمت اساتید. من یک باتری و اتومات راهنما 6 ولت هندایی قدیمی دارم. خواستم ببینم آیا می شود از آن در موتور هنداهای جدید، استفاده کرد یا باید بندازم دور. با تشکر
تقریبا تمام موتور های ۱۲۵ الان برق ۱۲ ولت دارن.
فقط موتور های خیلی قدیمی حدود ۲۰ سال سن برق ۶ ولت دارن

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
606
741
کوهبنان کرمان
درود من باز کردم داخلش یک خازن 50ولت 2200 میکرو داره و یه مقاومت و یه دونه ال ای دی برای اینکه زمان روشن بودن موتور ال ای دیه روشن بشه😄
اما تا حدودی ریپل ولتاژو میگیره که باعث بشه بوق بهتر کارکنه همین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kataag
بالا