- 2012-03-18
- 10,107
- 80,213
با سلام وعرض خسته نباشید
ptc استفاده شده در این مدار 18 اهم است پس ptc موردی نداره الان هم دم دست داشتم اندازه گرفتم 18 اهم ،کاملا سالمه
و اینکه باید به این نکته توجه کنید که هم ptc و هم ntc ها پس از عمل کردن رله از مدار خارج شده و اتصال کوتاه میشن چون اگه اتصال کوتاه نشن حتی اگه 5 اهم باشه و دستگاه در حال جوش 15 امپر جریان بکشه 75 ولت روی این المان افت میکنه که نه ptc تحمل این بار رو داره نه دستگاه با این افت ولتاژ درست کار میکنه.
موفق باشید
سلام
لطفا تصویر دستگاه خود و تغذیه آنرا درصورت امکان ارسال فرمایید
اینکه یکدستگاه دم دست شماست دلیلی برای نادرست بودن روش افراد نیست
و یا سلامت یک قطعه ارتباطی با صحت و سقم روش نداره
وقتی مثلا یک لامپ بجای فیوز نصب میکنی هیچ ارتباطی با سالم بودن فیوز نداره حتی اگه دستگاه مشابه دم دست شما باشه و فیوزش صفر اهم باشه دلیل موجهی نیست که نباید پاسخ دستگاه را با لامپ بررسی کنیم و از روشی استفاده نکنیم
البته اعتراض شما قابل تقدیره اما درصورتی قابل ارزیابی است که از هدف تست و هدف روش من مطلع باشید که بعید می بینم
چون روش من حتی در دستگاههای قدیمی هم خاصه چه رسد به این دستگاه ها که جدید و تازه بدوران رسیده اند
علی ایحال بنظر من دستگاه سالمه و ایشون نگرانی زیادی بابت اجرای توصیه ها داره و بدلیل نگرانی حاضر نمیشه بدون لامپ سری و با ولتاژ نرمال تست کنه و بهمین دلیل پاسخ سوال ها رو نمیده
ولی معلوم نیست چرا خارج از دستگاه نمیخواد با دیود و خازن تست ساده ای را انجام بده ؟
و لذا هر چی میگم حال مزاجی حسین چطوره میگه عباس یک نقطه داره
سپاس
آخرین ویرایش: