آی پی امداد
abtahi

درخواست: از دوستان درخواست راهنمایی کردم ولی کسی جواب نمیده....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ibm5894

کاربر vip
vip
کاربر
2018-08-22
125
68
سلام،از دوستان محترم میخوام در خواست کنم در مورد دستگاه های DVR که رمز دارن و بدون نرم افزار و پروگرام کردن از روی کدهای HEX، زمانی که IC رو داخل پروگرامر میزاریم کدهایی نوشته میشه که میشود از روی اونها رمز DVR رو پاک کرد، بنده رو راهنمایی کنید که چطور انجام بدم!اگه بصورت ساده بگید ممنون میشم.

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,790
4,818
سلام همکاری گرامی من فکر نمیکنم که چنین کاری را بتوان به این سادگی حل کرد .
من همیشه از یک نفر کد خرید میکنم واز طریق این کد وارد dvrمیشوم
وقتی هم جواب نداد با تعویض فایل فلش مشکل حل میشود

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام،از دوستان محترم میخوام در خواست کنم در مورد دستگاه های DVR که رمز دارن و بدون نرم افزار و پروگرام کردن از روی کدهای HEX، زمانی که IC رو داخل پروگرامر میزاریم کدهایی نوشته میشه که میشود از روی اونها رمز DVR رو پاک کرد، بنده رو راهنمایی کنید که چطور انجام بدم!اگه بصورت ساده بگید ممنون میشم.
سلامفایل فلش را پروگرام کنید مشکل حل می شود.در قسمت مربوطه دزخواست فایل فلش دهید.

ibm5894

کاربر vip
vip
کاربر
2018-08-22
125
68
عرض ادب، اونو میدونم ولی یه موقعی داخل فلش p2pدستگاه قرار داره و با فلش کردن ic ، انتقال تصویر از بین میره! یکی از دوستان با اون روش که درخواست داده بودم رمز دستگاه رو پاک میکنه بدون اینکه فایل اصلی پاک بشه ویا p2p دستگاه... نمیتونم از ایشون درخواست یاد دادن کنم چون باهاش رو درواسی دارم و باهم کار میکنیم....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: optical

ibm5894

کاربر vip
vip
کاربر
2018-08-22
125
68
سلام، چرا یکی از دوستان خیلی راحت این کارو انجام میده بدون اینکه فایل دستگاه و یا p2p دستگاه پاک بشه...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: optical

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,134
178,840
iRanTK.iR
درود بر شما

به دلیل عنوان نامناسب ، تاپیک بسته شد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sonysony
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا