آی پی امداد
abtahi

مشکل: ازموتور افتادن کولر 17000 اجنرال

daneshrooz

کاربر
2013-10-06
305
474
خوزستان
سلام
یک عدد کولیر پنجره ای 17000هزار اجنرال دارم ترموستات رو تا انتها میزارم ولی حدودا هر 5دقیقه از موتور می افتد و وقتی ترموستات رو یکسره میکنم با وجود اینکه هنوز دمای اتاق پایین نیومده رادیاتور جلوی ان شروع به یخ زدن میکند در ضمن ترموستات رو هم عوش کردم ولی باز همون طور عمل میکند اندازه اتاق هم 12متری میباشد ممنون میشم راهنمایی کنید

daneshrooz

کاربر
2013-10-06
305
474
خوزستان
من تعمیرکار نیستم منظورتون همون کلید خاموش روشن کردن هستش یا اوئنی که به ترموستات وصل میشه .اخه قسمت روشن کردن کولر قبلا اتصالی کرده بود ودو مرحله بیشتر کار نمیکنه اول میره روی فن وبعد هم موتور -مابقی کار نمیکنه در ضمن پرتاب هم کمه /باتشکر

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
من تعمیرکار نیستم منظورتون همون کلید خاموش روشن کردن هستش یا اوئنی که به ترموستات وصل میشه .اخه قسمت روشن کردن کولر قبلا اتصالی کرده بود ودو مرحله بیشتر کار نمیکنه اول میره روی فن وبعد هم موتور -مابقی کار نمیکنه در ضمن پرتاب هم کمه /باتشکر

کندانسر همون رادیات پشت کولر هستش

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
660
5,573
سلام
یک عدد کولیر پنجره ای 17000هزار اجنرال دارم ترموستات رو تا انتها میزارم ولی حدودا هر 5دقیقه از موتور می افتد و وقتی ترموستات رو یکسره میکنم با وجود اینکه هنوز دمای اتاق پایین نیومده رادیاتور جلوی ان شروع به یخ زدن میکند در ضمن ترموستات رو هم عوش کردم ولی باز همون طور عمل میکند اندازه اتاق هم 12متری میباشد ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
منظور ازاینکه هر5دقیقه از موتور می افته جیه؟
شما لوله بلو ترموستات رو کجای اوابراتور نصب کردید؟

iraj917

کاربر vip
کاربر
2008-04-19
50
198
بوشهر
سلام رادیاتورجلوی کولرراسرویس کنید اگرخودتون نمی تونید به یک تعمیرکارمراجع کنید (کولرراازجابیرون بیاریدوقاب ان رابازکنیدوباکارواش سرویس کنید)

بالا