آی پی امداد
abtahi

ارور e07 تردمیل و سوختن IGBT

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
831
2,665
تهران -شانکهای
با احترام
تردمیل فوق ارور e07 داره و طبق گفته مشتری قبلش بوی سوختگی داده و از کار افتاده. برد رو باز کردم و یه دونه IGBT سوخته داشت که تعویض کردم . بعد از نصب همچنان ارور برقراره . طبق گفته دوستان تو تاپیکها ،موتورش رو چک کردم ولی ظاهرا ثابت بود و چیزی که مربوط به سنسور شیب باشه ندیدم یا شاید نتونستم پیدا کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
سپاس

پیوست‌ها

• 2.3 مگابایت بازدیدها: 3
  • 2.1 مگابایت بازدیدها: 3
  • 2 مگابایت بازدیدها: 3

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
303
2,682
اراک...
موتور رو از لحاظ جریان کشی با برق DC 24 ولت تست کنید...جریان کار با این ولتاژ باید زیر چهار آمپر باشد...در ضمن حتما از igbt اورجینال استفاده کنید و همچنین مقاومت گیت و مقاومت آجری شنت کم اهم بررسی کنید..دیود دوبل شاتکی کنار igbt هم تست کنید..دقت کنید سنسور سرعت پشت موتور درست نصب شده باشد..

amini36

کاربر
2025-05-13
3
1
تهران
احتراماً، با توجه به توضیحات و تصاویر ارسال‌شده، به نظر می‌رسد مشکل به بخش قدرت و مدار IGBT دستگاه مربوط می‌شود. در ادامه راهنمایی‌هایی برای شما ارائه می‌کنم:

بررسی دقیق‌تر:​

1. چک کردن IGBTهای جدید:
    مطمئن شوید که IGBTهای تعویض‌شده اورجینال هستند و به درستی نصب شده‌اند. گاهی اوقات IGBTهای تقلبی یا آسیب‌دیده به سرعت دوباره خراب می‌شوند.
  2. منبع تغذیه و جریان DC:
    همانطور که در پاسخ دوم اشاره شد، ولتاژ و جریان DC 24 ولت را تست کنید. ممکن است به دلیل افت ولتاژ یا جریان نامناسب، مدار قدرت به درستی کار نکند.
  3. بررسی مقاومت گیت و درایور IGBT:
    مقاومت گیت‌ها را با مولتی‌متر بررسی کنید. در صورت خرابی یا مقاومت غیرعادی، ممکن است سیگنال کافی برای عملکرد صحیح IGBTها فراهم نشود.
  4. سوئیچ‌های حد و سنسورها:
    سنسور سرعت را دقیق بررسی کرده و مطمئن شوید که به درستی نصب شده و ولتاژ و سیگنال خروجی سالم باشند. گاهی اوقات خرابی در سنسور یا کابل‌ها منجر به عملکرد نادرست دستگاه می‌شود.
  5. تست کامل مدار اصلی:
    برد اصلی از نظر خازن‌ها، دیودها و بخش‌های مربوط به مدار قدرت بررسی شود. شایع است که خازن‌های مدار با استفاده طولانی‌مدت دچار مشکل شوند و روی عملکرد برد تاثیر بگذارند.

چند نکته کاربردی:​

• اگر برد همچنان بوی سوختگی دارد، هرگونه اتصال کوتاه در مدار را با دقت تست کنید.
  • حتماً هنگام تست اجزا، برد را جدا کنید تا از آسیب بیشتر جلوگیری شود.
  • در انتها، از سیم‌ها و اتصالات مربوط به موتور و بخش‌های قدرت مطمئن شوید که در اتصال کامل و بدون ضعف قرار دارند.

بالا