آی پی امداد
abtahi

مشکل: آیفون تابا مشکل درب بازکن

13Hojati

کاربر vip
کاربر
2021-02-12
6
1
سلام آیفون تصویری تابا 1040C مشکل درب بازکن داره بقیه طبقه ها درب بازکن کار می‌کنه پس پنل سالمه خود مانیتور مشکل داره قبل از صحبت در مورد عیب میتونید بفرمایید چطور قسمت درب بازکن مانیتور چک کنم خود پنل ندارم مانیتور هم سوکت A _ G _ + _ V داره قبلاً خودم تعمیر کردم مشکل خاموشی داشته که برد پاور آیسی و خازن خراب بوده ولتاژش هم ۱۴/۵ هست میکرو سوئیچ یا همون شاسی درب بازکن هم سالمه

آخرین ویرایش:

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,474
5,532
سلام
شاسی درب بازکن روی پنل داخلی رو با مولتی متر تست کنید
وقتی فشار میدید باید بوق بزنه

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
826
2,662
تهران -شانکهای
سلام آیفون تصویری تابا 1040C مشکل درب بازکن داره بقیه طبقه ها درب بازکن کار می‌کنه پس پنل سالمه خود مانیتور مشکل داره قبل از صحبت در مورد عیب میتونید بفرمایید چطور قسمت درب بازکن مانیتور چک کنم خود پنل ندارم مانیتور هم سوکت A _ G _ + _ V داره قبلاً خودم تعمیر کردم مشکل خاموشی داشته که برد پاور آیسی و خازن خراب بوده ولتاژش هم ۱۴/۵ هست میکرو سوئیچ یا همون شاسی درب بازکن هم سالمه

با احترام
دوست عزیز ، بدون پنل نمیتونید تست درب بازکن رو داشته باشید مگر تست شاسی که فرمودید درسته . عیب یابی مسیر هم کار سختی نیست. ساده ترین راه این هست که ۲ رشته سیم شاسی رو از برد صوت جدا کنید و از داخل مانیتور به پینهای ۲ و ۴ لحیم کنید .اگه کنار شاسی ، دیود داشته باشه ، خروجی دیود به ۴ وصل میشه .
موفق باشید .

13Hojati

کاربر vip
کاربر
2021-02-12
6
1
سلام وقتتون بخیر امکانش هست در مورد نحوه عملکرد شاسی در آیفون تصویری توضیح بدید آیفون صوتی که آسان هست مدارش و قابل درکه این رو به جهت کنجکاوی میخوام بدونم یعنی بین پین ۲ و ۴ چه اتفاقی میافته

بالا