آی پی امداد
abtahi

آمپر کشیدن آمپلی فایر

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
34
24
سلام به همکاران محترم
این آمپلی برام اومد که خاموش بود و بعد از تعویض کل ماسفت ها و یه ترانزیستور ۱۸۱۵ روشنش کردم و در حالت عادی ۰.۷۶ آمپر برق میکشه و پس از چند ثانیه به ۱ آمپر میرسه و مقاومت هایی که در پایین تصویر بصورت موازی بسته شده بسیار داغ میکنه در حد سوختن دست
خازن دو طرف مقاومت رو عوض کردم و ظرفیت بیشتر ولی با رعایت ولتاژ گزاشتم ولی مشکل همچنان پابرجاست
در ضمن وقتی باند هم بهش وصل میکنم نزدیک به دو آمپر میکشه که سیم منبع در حد ذوب شدن میره
لطفا کسی از همکاران تجربه ای تو این ضمینه داره منو راهنمایی کنه
1000056566.jpg

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
78
82
گلستان
instagram.com
درود.

داغ کردن اون مقاومت ها طبیعیه.با نمونه اجری عوض کن.ایسی اپ امپ ورودی رو هم چک کن.

صدا ازش در میاد میخونه ؟؟؟
ماسفت ها و ترانزیستورها داغ نمیکنن ؟

امپر کشیدن هم طبیعیه.امپلی غولی هست و باید جریان بکشه طبیعتا

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,457
1,672
ترانزیستورهای قدرت رو بررسی کنید ببین چقدر داغ میکنن؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali kay

meahdi

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
2008-01-31
1,273
12,862
ایران
سلام به همکاران محترم
این آمپلی برام اومد که خاموش بود و بعد از تعویض کل ماسفت ها و یه ترانزیستور ۱۸۱۵ روشنش کردم و در حالت عادی ۰.۷۶ آمپر برق میکشه و پس از چند ثانیه به ۱ آمپر میرسه و مقاومت هایی که در پایین تصویر بصورت موازی بسته شده بسیار داغ میکنه در حد سوختن دست
خازن دو طرف مقاومت رو عوض کردم و ظرفیت بیشتر ولی با رعایت ولتاژ گزاشتم ولی مشکل همچنان پابرجاست
در ضمن وقتی باند هم بهش وصل میکنم نزدیک به دو آمپر میکشه که سیم منبع در حد ذوب شدن میره
لطفا کسی از همکاران تجربه ای تو این ضمینه داره منو راهنمایی کنه
مشاهده فایل‌پیوست 226657
مقاومت ها رو شما عوض کردید یا قبل از شما تعویض شده بود ؟
مقدار مقاومت های باید 220 الی 330 اهم باشه اما اونی که تو تصویر میبینم 2 تا 100 اهم موازی هست که میشه 50 اهم ( رنگ های توی تصویر شاید اشتباه ببینم )
در صورت موجودی از 220 اهم یا 330 اهم 3 وات استفاده کنید
دیود های زینر باید 15 ولت باشه
بعد از این کار اگه ولتاژ های مثبت و منفی 15 ولت قرینه نبود باید روی آیسی های OP-Amp بخش پری آمپلیفایر کار کنید تا دلیل جریان کشی مشخص بشه
دلیل داغ شدن مقاومت ها جریان کشی یک یا چند تا از آیسی ها هست

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
34
24
مقاومت ها رو شما عوض کردید یا قبل از شما تعویض شده بود ؟
مقدار مقاومت های باید 220 الی 330 اهم باشه اما اونی که تو تصویر میبینم 2 تا 100 اهم موازی هست که میشه 50 اهم ( رنگ های توی تصویر شاید اشتباه ببینم )
در صورت موجودی از 220 اهم یا 330 اهم 3 وات استفاده کنید
دیود های زینر باید 15 ولت باشه
بعد از این کار اگه ولتاژ های مثبت و منفی 15 ولت قرینه نبود باید روی آیسی های OP-Amp بخش پری آمپلیفایر کار کنید تا دلیل جریان کشی مشخص بشه
دلیل داغ شدن مقاومت ها جریان کشی یک یا چند تا از آیسی ها هست
درسته مهندس.تعمیرکار قبلی بنده خدا اشتباها رنگ ها رو دید و به جای مقاوت ۳۹۰ اهم ۳۹ اهم گذاشته.منم ۳۹۰ اهم ۳ وات نداشتم ناچار شدم دو تا ۸۰۰ اهم ۲ وات موازی کنم بشه ۴۰۰ اهم ۴ وات
دیود زنر هم ۱۲.۴ ولت داره
آیسی و ترانزیستور های کوچک و ماسفت ها هم داغ نمیکنن اصلا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

meahdi

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
2008-01-31
1,273
12,862
ایران
بخش پری مورد داره
خرابی و جریان کشی آیسی های پری آمپلیفایر ( باید این شماره باشه Tl084 ) زیاد پیش میاد
میتونید آیسی ها رو آزاد کنید وقتی ولتاژ 15 ولت درست شد و مقاومت ها زیاد داغ نشد
آیسی ها رو یکی یکی بزنید تا آیسی خراب رو پیدا کنید

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
34
24
ممنونم از همکارای دوستان محترم
طبق گفته دوستمون چون آمپلی قوی بود حرارت مقاومت طبیعی بودن.البته با صاحبش حرف زدم گفتم تست کنه و جواب بده که گویا اوکی داد.مقاومت های انتها که ۳ وات بود رو هم دو تا دووات رو موازی کردم و در نهایت ۴۰۰ اهم ۴ وات ساختم.ماسفت ها هم سرد بودن.خدا رو شکر درست شد.ممنونم از راهنمایی و پیگیری دوستان عزیز

بالا