ببین پسر جون بهتره بری یه نگاه به تاریخ عضویت من و پست هام بندازی و اینجا چرت نگی چون اگه مجبور بشم حاظرم برم دستگاهم هر جور شده بگیرم و فیلم تستش را هم بزارم تو هم بزار و ببین کی راست میگه . چون امثال تو هستن که میان اینجا یا حرفاشون فروم را به گند میکشن و اخرس هم کلکل میشه و .... مدیریت این جا را تخته میکنه
این پیام خصوصی را تو چند روز پیش برام فرستادی درسته مگه نه :violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093:
private message: سوال در مورد ماينر4
09-20-2010, 17:00
bahman_am
کاربر جدید
تشکر از دیگران: 3
سوال در مورد ماينر4
سلام .
خسته نباشيد .
من به تازگي ماينر 4 رو ساختم و دقيقا با مشكلاتي كه شما داشتيد برخورد كردم . بعد از تبليغات بعضي وقتها صفحه سفيد ميشه و گاهي ميره تو حالت دمو .
شما با اين مشكل چكار كرديد ؟ ممنون
حالا من باید دستگاهم را بدم تو برام تنظیم کنی.... :busted_red::busted_red::busted_red::violent-smiley-093::violent-smiley-093:
4 تا پست زدی فکر کردی چی سازنده فلزیابی بهتره بری چهار تا بیسواد را گیر بیاری نه ما را :busted_red::busted_red:
این قدر خرج ماینرتون کنین تا جونتون در اد به شما ها نصیحت هم نیومده
به حر حال من که نیازی دیگه به ساخت دستگاه ندارم و هرز چند گاهی میام اینجا به دوستان قدیمی یه سری میزنم
از مدیریت هم بابت این جور حرف زدن حرف زدنم عذر میخواهم چون با بعضیا باید اندازه فهمشون صحبت کرد