آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
كسي از دوستان عكس از برد ماينر 4 رو داره كه خودش ساخته باشه؟
اگه داره لطف كنه بذاره ممنون ميشم

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
پايه منفي Beeper به كجا وصل ميشه در شماتيك معلوم نيس خواهشا يكي كمك كنه

areef

کاربر
2009-07-03
11
14
سلام دوستان من ماینر 4 رو ساحتم خوب هم جواب میده ولی بعد از چند دقیقه قفل میکنه و هیچ یک از دکمه های صفحه کلید کار نمی کنه و مجبورم دستگاه را روشن خاموش کنم اگه امکان داره بگید مشکل من از کجاست ممنون

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوست عزیزبدنه کریستالها را به شاسی مدار وصل کنید و نتیجه را اعلام کنید

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
پايه منفي Beeper به كجا وصل ميشه در شماتيك معلوم نيس خواهشا يكي كمك كنه

سلام دوست عزیز در تاپیکهای قبلی توضیح داده شده لطفا سوال تکراری نپرسید بر روی برد از بالا مثبت
beeper به سمت تغذیه مدار و خازن بزرگ است و منفی beeper هم به R10

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سلام دوستان من ماینر 4 رو ساحتم خوب هم جواب میده ولی بعد از چند دقیقه قفل میکنه و هیچ یک از دکمه های صفحه کلید کار نمی کنه و مجبورم دستگاه را روشن خاموش کنم اگه امکان داره بگید مشکل من از کجاست ممنون
در حقیقت میکرو شما بر اثر نویز پذیری حالت میکند و از کار می افتد که کریستال و خازنهای مربوطه نیز در این امر دخیلند که یک رسم معمول بین همه میکروکاران وصل بدنه کریستال به شاسیست و پیش نهاد من به شما خرید جنس اصل avrو پاک کردن درست محل کریستال و خازنهاست البته بعد یک مدت کاری اگه" حالت" کنه طبیعیست

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
دوستان عزيز آيا اين پايه هاي زمين كه تو عكس من بهم وصل كردم درسته؟؟ يا اصلا نبايد بهم وصل بشن؟؟
image.php
[/url][/IMG]
1906336bd9.jpg
[/url][/IMG]

آخرین ویرایش:

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
سلام دوستان خسته نباشين
ماينر رو ساختم ولي آي سي hcpl3120 شديدا داغ ميكنه و دستگاهم روشن نميشه مشكل ميتونه از كجا باشه لطفا يكي كمك كنه كه كم كم دارم نا اميد ميشم

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
ماينر 4 رو ساختم اما وقتي كه باطري ها رو بش وصل كردم روشن نشد كه هيچ بلكه آي سي hcpl3120 هم شديدا داغ كرد . اما اينم بگم زماني كه باطري ها رو وصل كردم و كليد رو در حالت روشن گذاشتم برد چاپي كه ساخته بودم فك كنم مشكل داشت كه عكسشو رو بالا گذاشتم نشون دادم كه كجا رو به هم وصل كردم الانم توش موندم كه چه قطعه ايي سوخته و بايد تعويض كنم اگه
كسي ميدونه لطفا كمك كنه كه افكارم بهم ريخته

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
106
با سلام خدمت دوستان
بعضی از عزیزان شایعه میکنند ماینر 4 7 متر عمق را میزند که این شایع ای بیش نیست
و مراجعه کنندگان تحت تاثیر قرار میگیرند و هزینه میکنند عاملان شایعه از این کار این سود
را می برند که کار آموزان پس از موفق نشدن مدار را ارسال می کنند و هزینه بیشتری را
بیهوده خرج میکنند این مدار با قطعات نظامی که من مونتاز کردم با دیسک 30*30 رو توی
2 متر و با لوپ 3.20 cm زد و در این وبلاگ بزرگترین دروغ نوشته شده است
چون این کار شدنی نیست با این اسباب بازی گول نخورید

http://fery11.blogfa.com/

با لب تاپ آخر کره زمینم میبینی
:blow:

آخرین ویرایش:
بالا