آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
106
مدار من میخواد روشن بشه کوئلش صدا میکنه وقتی برنامه لود میشه eror وصل نبودن کوئل رو میده و صدای کوئل هم قطع میشه
eroresh ine
no piu data
lease check coil
demo modus on

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
106
ادامه بالائی
ic شماره 9 رو برداریم باز هم تغییری ایجاد نمیشه
فقط آی سی 10 و 4 کار میکند
کانورتور g1 کار میکند ام g2 نه
نسبت به زمین خودش ولت داره اما نسبت به زمین مدار ولت نداره

• Like

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
106
بقیه آی سی ها کار نمیکنه
فقط قطعاتی که با ولتاز vcc کار میکند روشن میشود

• Like

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
سلام دوست عزیز آقای safye من می خواهم یکی از این دستگاه بسازم لطف کنید و بگویید که از کجا باید قطعه ها را تهیه کنم
متشکرم

• Like

ehssanehs

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-06
19
38
1- چرا وقتي آبجكت سايز رو يك شماره بيشتر مي كنم و بعد دوباره به حالت اول بر مي گردونم اسكيل بار قاطي ميكنه و حساسيتش خيلي ميشه و تقريبا ميچسبه به آخر (بدون اينكه در مجاورت فلزي باشه) ؟
2- اكثر فلزات رو كه بهش نزديك ميكنم اسكيل بار دوم هم زياد ميشه و اونها رو به عنوان فلزات گرانبها ميشناسه . كسي دليلش رو مي دونه؟
3- اگه دو تا باطري 12 ولت و 4.5 آمپر رو سري كنم و استفاده كنم مشكلي پيش نمياد؟
4- چرا بيزر روي برد هيچ صدايي ندارد.(در چه مواقعي صدا توليد مي كند؟
با تشكر

آخرین ویرایش:
  • Like

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
سلام به همگی دوستان ببینید دوستان من من با هر کویلی که فکر کنید تست کردم اما بردم از 1.5 متر با کویل 0.5 متری و 28 سانت بیشتر نشد به نظر شما اشکال از کدوم قطعه میتونه باشه؟؟؟؟؟؟ این را بگم که من به جای lm4040 از همون مدار 336 و یه پت استفاده کردم و به جای ad8055 از ne5534p استفاده کردم فکر میکنید به خاطر این 8055 هست که برد من این قدر کمه آخه در 4*4 متر را توی 1.5 میزنه تو رو خدا اگه کسی میدونه به هم بگه به خاطر چی این قدر برد دستگاه من کم شده :bs_iloveyou::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help:

• Like

muhammadtanh

کاربر
2009-04-25
55
106
یه جزوه در روش مورد تست قطعات روی مدار بذارید که بشه فهمید کانورتورها و قطعات رو چه جوری و دیقیقا با وجود چه ولت مناسبی تست کرد

• Like

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوستان این تاپیک خیلی سوال تکراری توش زیاد شده لطفا کسانی که سوال دارند برن از اول تاپیک رو مطالعه کنند اگر جواب سوالشون رو پیدا نکردن که می کنند بعد بیان سولشون رواینجا عنوان کنند با تشکر

• Like
بالا