آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

271351

کاربر
2009-04-18
7
14
دوست عزیزsafyeمن اسیهای ماینر 4 را لازم دارم اگه برا فروش دارید قیمتها را برام بفرستید متشکرم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

sabalan2211

کاربر
2009-06-05
20
6
سلام دوستان
یه سوال دارم آیا ماینر 4 قدرت تفکیک فلزات رو داره یا خیر .اگه داره چرا از یه نوع کریستال استفاده شده.مگه برا هر نوع فلز نباید یه کریستال سازگار با همان فلز گذاشته بشه.

• Like

271351

کاربر
2009-04-18
7
14
از اساتید محترم استدعا میشود هر کدام از مدل فلزیابها را در یک قالب کامل البته مدار وفایل درست را بصورت جامع گرداوری وفقط در یک تا÷یک بزارید تا در صورتیکه کسی بخواهد پروژه را کار کند دچار سر در گمی نشود تا مدار عملی باشد باور کنید من چندین روز است که میخواهم ماینر 4 را کار کنم زمان بسیار زیادی صرف کردم ولی هنوز اطلاعاتم کامل نشده چون مطالب بسیار پراکنده است وشماتیک مدار کامل در پستها اورده نشده وتکه تکه است اگر میسر باشد مرجع اصلی مدار را لطف کنید امیوارم موفق باشید با تشکر فراوان

• Like

ehssanehs

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-06
19
38
با سلام
آقا من قبلا هم اين سوال رو كردم ولي كسي جواب نداد.
من ساكن مشهد هستم و قطعات زير رو يا گير نياوردم و يا مشابه گرفتم. آيا اين مشابهات درست هستند و بجاي بقيه چي بگيرم؟
بجاي zpd18 فروشنده به من in4746a داده.
بجاي 1n5817 به من in5819 داده.
و بجاي bup 314 يك igbt 40n60 معرفي كرد كه من نگرفتم.
و 1v5ke400ca و sa5.0 oca رو هم هيچ جايي گير نياوردم.
از دوستان پايتخت نشين تقاضا دارم در صورت امكان bup 314 و ديودهاي فوق رو اگر مي تونن برام تهيه و ارسال كنند. هزينه اون هم مهم نيست. و يا اينكه شماره يك فروشگاه كه اين قطعات رو داره بهم بديد.
وگرنه بايد برا اين چند قطعه تا تهران بيام.
با تشكر.

• Like

ehssanehs

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-06
19
38
نه اونها رو از مالزي برام فرستادن.

• Like

arashbahar

کاربر
2008-10-30
20
12
سلام دوستان اگه کیبورد به مدار وصل نباشه دستگاه کار میکنه یا نه ممنون میشم جواب بدین

• Like

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام دوستان عزیز دستگاه من هم به راه افتاد ولی گزینه suchspeicher از عدد 117 پایین تر نمیره اگه امکان داره مشکل منو بگید از کجاست

ممنون

• Like

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
سلام دوستان دستگاه ماینر 4 من پس از کلی خرج ( تقریبا 1 ملیون 700 )
داره کار میکنه ولی یه میخ 8 چند ساله را توی زمین در 40 سانت و یه دی ش یک متری را توی هوا توی 1 متر و 10 و یه سر پلوپز استیل به قطر 33 را در 60 سانت زد و ... اما حساسیتش به بعضی فلزات مثل آلمنیوم کمه و با تنظیمات هم نتونستم کاریش کنم که زیاد بشه الان 1 هفته دارم روش کار میکنم 14 سا ست هم درست کردم حتی با پالس پاور 10 و آدیو آپلی 28 هم زیاد نشد صدای پالس کویل زیاد میشه اما برد همون هست و فقط 10 ساتنیمتر کم و زیاد همه چی را با هاش ور روتم ولی نشد برای کویلم به گفته خود شرکت 11 سانتی متری داخلی 30 دور سیم 0.7 روکش لاک و 28 داخلی 40 دور و اهمشم دقیق 2.4 هست و دستکام بعد از 40 ثانیه میاد بالا و راحت کار میکنه و قطعات داغم نمیکنن قطعاتمم تا اونجا که شد اصل کرفتم اما این طوری هست اینم بگم با این کویل یه حلب 0.5 متری را توی 1.5 متر تو هوا زد و یه بیل کوچک را توی 40 سانت والا نمیدونم مشکل از کویله یا نه نمیدونم چی کار کنم دلتا پالس من 2 برابر این قدرتش بود و همه همه 12 هزارتومان هم خرج نداشت فقط گیج میزد زیاد اما این تقریبا ثبات بالا فقط و قتی تنظیمات را زیاد میکنم بعد از چند دقیقه صداش رو صوت ثابت میشه اما بار ها زیاد نمیشه و میشه کار کرد مشکلم الان برد اون هست که واقا کمه بعد از این همه خرج و بدبختی که برام ساخت برام این نتایج سخته

آقا فری میشه اون کویلی که ساختی مشخصاتش را بهم بدی

در ضمن این شیلد کردن با ورق آلمنیوم برای قطعات و دستگاه مشکل ایجاد نمیکنه

• Like
بالا