آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,066
iran
fery11.blogfa.com
سلام

سلام دوستان

من نمیدونم کی گفته که ماینر به طلا حساس نیست.

ما ایرانی ها تا وقتی نداریم خدا خدا میکنیم که گیرمون بیاد وقتی گیرمون میاد خیال میکنیم کسی کلاه سرمون گزاشته نه ماینر با طلا حساس است خوبم حساس است .

طی تلفنی که از نورمن به من شد و با صحبت فراوان با ایشان و تولید محصولات جدید تر و حتی نقشه هایی که قرار است از رده تولید خارج شود و آنهایی که خرج شده است.ایشان گفتند .عده ای زیاد از ایران
که در سایت در خواست فایل هگز به معنای اورزینال را داشتند و باسخ من که همان فایل اوزینال است .هنوز تقاضا میشود.

دوستان گرامی لطفا کمی رعایت فرمایید تا نقشه ها به موقع

در اخطیار شما قرار گیرد .

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
:eek:k:سلام چه عجب آقا فری یه سری هم به اینجا زدین:a12:
آقافری به داد مشکلات ما برسین:051:

electronic5

کاربر
2009-04-19
20
17
tehran
راستی دستگاه من ذرات خاک رو هم میگیره عمق زیادی رو هم نمیزنه.مثلا تو عمق 2متر من کلی آهن و ورق گذاشتم و روشو پر کردم .دستگام نه در حالت دیفالت جواب داد نه تو تنظیمات دیگه جواب داد .... 2تا کویل هم ساختم یکیش با سیم 060 هسته داخلی 22 دور خارجی32 .یکی دیگه هم با سیم نیم سمنان .هر دوتا کویل هم 2.5 اهمه .ولی عمق زیادی نمیزنه.در صورتی که تو توضیحاتش اومده که یه ورق 20*20 رو تو 1.80 میزنه ......لطفا راهنمایی کنید .:smilie_help:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

golam reza

کاربر
2009-04-20
11
13
سلام میشه بجای مقاومت 2.2kاز2kدرr3استفاده کرد خواهش می کنم جوابم رو بدین

• Like

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوستان من از اقا فرهاد صمیمانه به خاطر زحماتش برای کمک به دوستان و همچنین قرار دادن این مدار عالی نهایت تشکر و قدر دانی را از ایشان
دارم و امیدوارم پروژههای دیگری را هم در سایت از این دوست واستاد گرامی شاهد باشیم با تشکر مهرداد

• Like

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام
دوستان من تو مدارم 5 ولتا رو دارم ولی وقتی که دستگاه رو روشن می کنم صدای کویل قطع نمیشه و bup314 هم داغ میکنه و ضمنا (وقتی یه پیچ گوشتی به پایه اول آیسی atmega8 میچسبونم صدا قطع میشه و وقتی پیچ گوشتی رو برمیدارم باز هم صدا مییاد ) لطفا کمکم کنید (تو عکس هپایه را نشون دادم )

پیوست‌ها

• 119.1 کیلوبایت بازدیدها: 312
  • Like

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,066
iran
fery11.blogfa.com
مشکل شما

سلام

دوست عزیز صدا که نباید قطع شود که صدا داخل لوپ باید باشد

اگر هست و بعد از چند ثانیه قطع میشودو دمو میاید بالا مشکل یل از m8 یا ولتاز منفی g2 است .درضمن bup314 را چک کنید.

• Like

پارس

کاربر
2009-04-12
18
20
دستگاه من اماده شد . یک قوطی روغن لحیم المانی به قطر 6.5 رودر نیم متری در حالت تنظیمات دیفالت میزند. اما با تغییر منوها تغیری در برد ایجاد نمیشود وحتی با تغیر گزینه thershould وبازدن دکمه coll تنظیم این گزینه دباره به حالت دیفالت میرود. مشگل از کجاست؟

• Like
بالا