آی پی امداد
abtahi

آموزش تعميرات لپ تاپ (گام به گام)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام خدمت شما استاد شمس
یک لپ تاپ dell vostro 1310 دارم موقعی که روشن میکنم 1- بوت نمیشه 2- تصویر نیست 3- یک بوق بلند و 2 تا کوتاه میزنه و همینطور روشن میمونه.تمام اتصالات داخل برد و هارد و رم رو چک کردم حتی با رم های سالم عوض کردم ولی تاثیری نداشت . لطفا راهنمایی کنید.ممنون

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
با سلام خدمت شما استاد شمس
یک لپ تاپ dell vostro 1310 دارم موقعی که روشن میکنم 1- بوت نمیشه 2- تصویر نیست 3- یک بوق بلند و 2 تا کوتاه میزنه و همینطور روشن میمونه.تمام اتصالات داخل برد و هارد و رم رو چک کردم حتی با رم های سالم عوض کردم ولی تاثیری نداشت . لطفا راهنمایی کنید.ممنون
با سلام
1. ايا هيچ توصيري روي صفحه مشاهده نميكنيد ؟ يا نه صفحه بوت مادربرد سيستم ميبينيد بعدش خاموش ميشه
2. باتري مادربرد در بياريد و عوض كنيد
3. با جداكردن هارد ايا بوت مادربرد انجام ميشود يا خير ؟
4. چي شد كه اينطوري شده ؟ ضربه خورده يا ويندوز نصب ميكرديد يا همينطوري يكدفعه اينطوري شده ؟

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
ممنونم آقاي شمس ولي فايل باياس را نتونستم پيدا كنم و دستگاه روشن نميمونه كه بشه انجام داد لطفا راهنمايي كنيد واسه انجام اين كار
با سلام عزيزم دستگاه كه نبايد روشن بمونه براي پروگرام كردن پروگرام كردن بايوس دو شكل يكي روشي كه در خانه هركسي ميتونه انجام بده با فلاپي يكي پروگرام كردن اي سي بايوس هست
كار شما در منزل نيست
بايد بايوس از مادر برد دربياريد توسط هيتر و اونو پروگرام كنيد و مجدد جا بزنيد روي برد توسط دستگاه پروگرامر
به احتمال 90 درصد مشكل شما حل بشه

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام
1. ايا هيچ توصيري روي صفحه مشاهده نميكنيد ؟ يا نه صفحه بوت مادربرد سيستم ميبينيد بعدش خاموش ميشه
2. باتري مادربرد در بياريد و عوض كنيد
3. با جداكردن هارد ايا بوت مادربرد انجام ميشود يا خير ؟
4. چي شد كه اينطوري شده ؟ ضربه خورده يا ويندوز نصب ميكرديد يا همينطوري يكدفعه اينطوري شده ؟
سلام
نه هیچ تصویری نداره فقط چندتا بوق خطا میزنه و مبمونه . ضمنا بدون هارد هم چک کردم جواب نداد.دستگاه مال خودم نیست فکر کنم ضربه خورده

nima20-20

کاربر vip
کاربر
2007-03-18
194
136
سلام

دیروز داشتم با لپ تاپم کار میکردم که یهو صدای لپ تاپم قطع شد و دیگه صدایی از اسپیکر نمیاد البته وقتی که از هدفون استفاده میکنم صدا از هدفون میاد ولی از اسپیکر خود لپ تاپ صدا نمیاد. البته چند وقتی بود که یه صداهایی در حد یک نویز از اسپیکر پخش میشد.
حالا از دوستان میخام راهنمایی کنند که آیا اسپیکر سوخته و یا مشکل از لپ تاپه.من بازش کردم و اسپیکرهاشو خارج کردم ولی نمیدونم چجوری تستش کنم ببینم سالمه یا نه همچنین از کجا میشه اسپیکر لپ تاپ خریداری کرد .مدل لپ تاپ DELL 1520 می باشد.

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
سلام

دیروز داشتم با لپ تاپم کار میکردم که یهو صدای لپ تاپم قطع شد و دیگه صدایی از اسپیکر نمیاد البته وقتی که از هدفون استفاده میکنم صدا از هدفون میاد ولی از اسپیکر خود لپ تاپ صدا نمیاد. البته چند وقتی بود که یه صداهایی در حد یک نویز از اسپیکر پخش میشد.
حالا از دوستان میخام راهنمایی کنند که آیا اسپیکر سوخته و یا مشکل از لپ تاپه.من بازش کردم و اسپیکرهاشو خارج کردم ولی نمیدونم چجوری تستش کنم ببینم سالمه یا نه همچنین از کجا میشه اسپیکر لپ تاپ خریداری کرد .مدل لپ تاپ DELL 1520 می باشد.

دوست عزیز پیشنهاد میکنم ابتدا یکبار درایور کارت صداتو حذف کن و بعد دوباره درایور صحیح لب تاپتو نصب کن ،اگر مشکلت حل نشد بعد برو سراغ سخت افزارت

84901771

کاربر
2010-11-12
31
78
با سلام یه لپ تاپ دل مدل vostro 1530 دارم که از وسط نصف شده . یعنی لولا هاش کامل شکسته و سیم های وایرلسش پاره شده .
فلتش به ظاهر سالم بود اما زمانی که به مین برد وصلش کردم و روشنش کردم هیچ تصویری نشون نمیده .
آیا در صورت خرابی فلت اصلا تصویر نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا مشکل از های ولتاژه ؟؟؟
لطفا ارهنماییی کنیید .

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
سلام

سلام نميدونم مشكلت حل شده يا نه
قبل از باز كردن لپ تاپ ميتوني درايور صدا رو پاك و مجدد نصب كني اما عمدتا اين مشكل از سيم فلت اسپيكر هاست كه يا پاره ميشه يا جدا ميشه
اگر ميتونيد بازش كنيد لپ تاپ فلت ها رو چك كنيد به احتمال زياد مشكل اوناست احتمال سوختگي بلندگوها كه در حد صفر هست احتمال اسيب رسيدن فت توليد كننده صدا هم هست
براي تست بلندگوهانون ميتونيد دو سيمشو به يك مولتي متر وصل و تست كنيد

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
با سلام یه لپ تاپ دل مدل vostro 1530 دارم که از وسط نصف شده . یعنی لولا هاش کامل شکسته و سیم های وایرلسش پاره شده .
فلتش به ظاهر سالم بود اما زمانی که به مین برد وصلش کردم و روشنش کردم هیچ تصویری نشون نمیده .
آیا در صورت خرابی فلت اصلا تصویر نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا مشکل از های ولتاژه ؟؟؟
لطفا ارهنماییی کنیید .
خوب دوست خوبم
1. قطعا تصوير داريد اما فلتش مشكل داره يا سيم نئون هاي دور صفح ه رو تست كنيد شايد اونا قطع هستند و تصوير نميبينيد اگر از سالم بودن نئونها و سيم فلت صفحه اطمينان داريد از خروجي d-sub دستگاهتون خروجي بگيريد ببنيد اصلا تصوير ميده يا نه اگر نده مشكل كارت گرافيك gpu هست يا قسمت هاي ديگه اگر اون تصوير ميده يعني مشكل از برد ال سي دي دستگاه هست
چك كنيد ضربه خورده يا نه ؟
چك كنيد خازن هاي فيوزي روي برد ال سي دي سالم هستند يا نه سوختن
چك كنيد خازن هاي فيوزي اطراف فلت ال سي دي سالم هستند يا نه
2. مشكل چي از هاي ولتاژه نداشتن تصوير يا سوختنش ؟ اولا ادابتورها خودشون ضد نوسان هستند بعد از اون آ

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا