آی پی امداد
abtahi

آغاز فروش ورژن دوم نرم افزار مدیریت تعمیرگاه شمس کویر

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
189
114
تهران
تا جایی که خاطرم هست من امکان ارسال پیامک خدماتی هم تو نرم افزار اضافه کردم که متن مورد نظر شما رو تأیید کنن و شما فقط جای خالی رو پر کنید. اونجوری به دست همه میرسه ولی دیگه خیلی ساله که نرم افزار توسعه ندادم و همون هست.برای خیلی ها که نمیخوان زیاد هزینه کنن و یک تعمیرگاه ساده دارند خیلی راحت هست کار کردن باهاش و هنوز میخرن. ولی اگر میدونستم که استقبال میشه و تعمیرکارها حاضر هستند یک اشتراک ماهیانه بپردازن و تحت وب بهترین امکانات رو داشته باشند قطعا تو زمان کوتاه برنامه نویسی می کردم و خدمات میدادم. اما اگر استقبال نشه من دچار ضرر میشم.برای همین دیگه توسعه ندادم
ما تو قسمت تحت وب الان خیلی شناخته شده هست شرکتمون و کارهای خیلی قوی داریم انجام میدیم. ولی باید ابتدا احساس نیاز بشه و برای تعمیرکار و ما هر دو سود داشته باشه تا انجام بدیم.
سلام مهندس بنظرم نظرسنجی بشه متوجه میشید نیاز دارن یا نه میصرفه یا نه ؟ یه تاپیک نظرسنجی بزارید

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
526
1,366
خوزستان
shavourkala.com
با درود و احترام :

با توجّه به اینکه این پیست نیاز همه کاربرانی که نرم افزار شمس کویر نصب کردند بعد تعویض ویندوزها این ارور درورژنهای بالا مشاهده می شه بعد نصب در مرحله رانکردن نرم افزار شمس کویر و همینطور مشغله زیاد مهندس نکویی سوالم رو انجا مطرح میکنم تا هر کسی با این مشکل رو برو شد به این پست مراجعه کنه و از راهنمایی مهندس نکوئی استفاده کنن
وقت بخیر مهندس ...
نرم افزار حالا بعد چند سال ویندوس رو عوض کردم و خواستم که نصب کنم باز اون باگ رو کم دارم حضور ذهن نداشتم چی چی بود
همیشه مزاحم میشدم وقتی ویندوس عوض میکنم حقیر رو راهنمایی میکنید نام فایل رو میفرمایید دانلود میکنم اوکی میشه
البته یادمه همراه خود نرم افزار شمس کویر سیوش کردم اما حالا میبینم نیست ! ممنون میشم باز برام بفرمایید اسم فایل چی بود
ممنون میشم هرچه زوتر پاسخ این پست رو بفرمایید در واقع لنگ همین باگ شدم...
POJPOJ5.jpg

بالا