دوست عزيز شرمنده که بخاطر گرفتاری یخورده دیر شد
اگر کارهايي را که ميگم به دقت و درست انجام بدي بدون کوچکترين ايرادي usb درست ميشه و تا انجایی که تونستم سعی کردم با عکس توضیح بدم که راحتر متوجه بشید
[hide]
اگر از پورت Mini Pci جايي که کارت شبکه وايرلس نصب ميشه بخواهي سيم کشي کني بايد کارت وايرلس رو با يک کارت وايرلسي که قابليت بلوتوث نداره عوض کني چون اين مدل لپ تاپ بلوتوث و واي فاي توي يک کارت قرار دارند باعث ميشه که تداخل به وجود بياد به اینصورت که بعضي از فلش ها يا هارد را شناسایی نمیکنه و باید حتما ریست کنی يا دير ميشناسه اما از طريق پورت usb c ديگه قطعه اي را نبايد تعويض کنيد من هر دو روش را بهتون توضيح ميدم ديگه تصميم با خودتون هست
اولين کاري که بايد انجام بديد مسير ديتا مثبت و منفي قبلي را قطع ميکنيد طبق عکس زير محل اتصال ديتا از چيپ اصلي cpu به سوکت usb توسط سلف به شماره l5210 مي باشد.
اين سلف رو از بورد جدا کنيد و يکم بچرخونيد طوري که پايه هاي پاييني سلف (اين پايه ها در boardveiw به نام هاي پين 2 و 4 مي باشد) از روي متاليزهاي مادر بورد جداشود و پايه هاي بالايي بنام پين 1و2همان جاي خودشان قرار بگيرند. پايه هاي بالايي را لحيم کنيد ( چون به يک فيوز جهت محافظت نياز دازيم می تونیم از همون سلف خودش استفاده کنيد)
البته به روش هاي زيادي ميتونيد سلف را قرار بديد ميتونيد کلا جدا کنيد و يه جاي برد مشخص کنيد و مجدد سيم بکشيد , فقط بايد دفت کنيد که مسير ديتا قبلي حتما قطع شده باشه و ديتاي مثبت جديد به ديتاي مثبت که با رنگ سبز مشخص کردم و ديتاي منفي جديد به ديتاي منفي که با رنگ سفید مشخص شده متصل شود و اين دو تا باهم اتصال نباشند.
دوتا سيم به دوسر سلف لحيم کنيد ميتونيد از سيم لاکي جنس خوب استفاده کنيد يا اگه نداشتيد کابل فلت هم من زدم و هيچ مشکلي نداشته سيم ها به اندازه ايي باشند ک تا mini pci برسند که طبق boardview بنام j5301 مشخص شده
سیم های کشیده شده از سلف L5210 را به پایه 38 در Mini pci که دیتای مثبت و بانام USB_PP8 و دیتای منفی را به پایه 36 که بانام USB_PN8 مشخص شده طبق عکس های زیر لحیم کنید
این دو پایه دقیقا کنار هم هستند و اگر از سمت راست به چپ پایه ها را بشمارید پایه 8 مثبت و 9 منفی می شود.
حتما اخر کار پایه ها را با مولتی متر تست کنید که بهم اتصال نباشند و همچنین دقت کنید که موقع لحیم کاری چون پایه ها نزدیک به هم هستند اصلا به پایه های کناری متصل نشوند چون هر دو پایه کناری به منفی وصل می باشند.
[/hide]