دوست عزيز منم يه چيزي تو اين مايه ها ميخوام البته زياد گرون نباشه چه دستگاهاي پيشنهاد ميكنيد وقيمتشون چنده ممنون ميشم راهنماي كنيد دوست عزيز
با سلام خدمت شما دوستان عزیزم aziz_1388 و xl150
قدرتمندترین و معتبر ترین دستگاه عمق زن حال حاظر جهان سیستمهای لورنز سری x5 وx6 هستش که با توجه به کارایی اونها قیمت اونها واقعا مناسبه .در حال حاظر از این سیستم پالسی قدرتمندتر در دنیا وجود نداره و تمام متخصصین فلزیاب هم در این زمینه اتفاق نظر دارن و درسال2010 در فستیوال فلزیابها در یونان مقام اول رو این سیستم کسب کرد
از برد این دستگاه از زبان خودم چیزی نمی گم و همه چیز رو به کاتالوگ خود شرکت لورنز میسپارم جدول زیر از کاتالوگ خود این شرکت گرفته شده
سعی کردیم که قیمت این وسیله رو پایینتر از هر شرکتی در ایران بدم.مراقب نمونه ساخت kxs و چین باشید که با اصل اون مو نمیزنه و با قیمت پایین و یا حتی خیلی بالاتر توسط بعضی از شرکتها داره به فروش میرسه
lorenz deep max x5= 9000000-9200000
lorenz deep max x6=1100000-11300000
سری x6 قابلیت دادن تصویر گرافیکی رو داره و میتونه زمین مورد جستجو رو اسکن هم کنه و تصاویر 3بعدی و گرافیکی رو با نرم افزار سورفیس روی کامپیوتر نشون میده.
دوست گلم xl150 اگه قصد خرید سیستم پالسی رو دارید من به شما پیشنهاد می کنم فقط همین سیستم رو تهیه کنید و جز این روی سیستم دیگه ای هزینه نکنید .سیستم های قیمت پایین به مراتب بی کیفیت تر و حتی نا کارامد هستند .
در هر صورت موفق و سربلند باشید
در خدمت شما هستم
meysam