اگه سمت آی سی بود قطع به یقین آی سی سوخته ( البته از اول احتمال خرابی این آی سی مشهود بود مشخصه های دیگه ای که گویای خرابی این آی سی هست ) فقط باید ببینیم سمت مصرف کننده سالم هست و اهم معقولی داره که آی سی سریع عوض بشه یا .....
ممنون بابت راهنماییتون و اینکه ی مورد بود خواستم عنوان کنم خروجی ماسفت به شماره pq8801 با افت ولتاژ همراهه که تو عکس نشون دادم و اینکه آیسی تغذیه یواس بی به شماره u5207 شورت بود از روی مدار خارج کردم به نظرتون الان بخاطر اینه که افت ولتاژ داریم یا نه ربطی نداره؟
سلام و خسته نباشید
اوکی آیسی رو تعویض میکنم نتیجه رو اعلام میکنم بازم ممنون بابت راهنماییتون.......و ی نکته دیگه الان ولتاژهای 5vs و 1.8vs رو تو مدار نداریم و ساخته نمیشه یعنی پشت ماسفت ولتاژ 5vsus رو داریم و تو خروجی زیر ۱ ولت ولتاژ داریم 5VS ساخته نمیشه و سر اونیکی ماسفت 1.8SUS رو داریم و تو خروجی هیچ ولتاژی ساخته نمیشه و این ولتاژهارو تو شماتیک که برسی کردم برای سوییچ شدن هستش اگه ساخته بشه دستگاه روشن میشه علتش چی میتونه باشه بهتر نیست ی بار آیسی PU8600 رو دربیارم ولتاژهارو برسی کن شاید اون باعث این افت ولتاژ و نبود ولتاژ میشه؟
سلام و خسته نباشید
اوکی آیسی رو تعویض میکنم نتیجه رو اعلام میکنم بازم ممنون بابت راهنماییتون.......و ی نکته دیگه الان ولتاژهای 5vs و 1.8vs رو تو مدار نداریم و ساخته نمیشه یعنی پشت ماسفت ولتاژ 5vsus رو داریم و تو خروجی زیر ۱ ولت ولتاژ داریم 5VS ساخته نمیشه و سر اونیکی ماسفت 1.8SUS رو داریم و تو خروجی هیچ ولتاژی ساخته نمیشه و این ولتاژهارو تو شماتیک که برسی کردم برای سوییچ شدن هستش اگه ساخته بشه دستگاه روشن میشه علتش چی میتونه باشه بهتر نیست ی بار آیسی PU8600 رو دربیارم ولتاژهارو برسی کن شاید اون باعث این افت ولتاژ و نبود ولتاژ میشه؟
پاور سکانس مراحلی داره که بترتیب همه ولتاژها ساخته میشن که این ولتاژ 1.2 هم جزو این مراحل هست که اگه تولید نشه بقیه مراحل ادامه نخواهد داشت
نکته دوم بدون در نظر گرفتن پاور سکانس اگه قطعه معیوبی رو مین باشه همه این اصول و روند رو با مشکل مواجه خواهد کرد
نکته سوم با توجه به اطلاعاتی که ارائه میدین من بدقت مطالعه و با بررسی شماتیک و برویو نهایت سعی رو برای همراهی با شما بکار میگیرم و نکات لازم و کاربردی را منتقل میکنم که همین زمان قابل توجهی بخودش اختصاص میده و اگه بخوام همه این مراحلی که اسم برده میشه تشریح هم بکنم دیگه باید چند روز کلا کار رو تعطیل کنم . موفق و موید باشید