سلام
من حدود 2 ماهی هست که با مشکل فریز شدن صفحه لب تاپم مواجه شدم
مشکل به این صورت هست که صفحه نمایش بدون هیچ الگوریتم خاصی در زمان های مختلف فریز میشه (بعضی مواقع هنوز صفحه ویندوز بالا نیومده، بعضی مواقع بعد از مثلا چند ساعت کار مداوم و ...) در این حالت موس و کیبرد و ... اصلا کار نمیکنه و تنها راه حلش خاموش کردن دستی با دکمه پاور هست...
چند دفعه ویندوز هم عوض کردم ولی باز بعد یه مدت (که این هم مدتش نامشخصه!!-بعضی اوقات اوایل نصب ویندوز-بعضی اوقات هم بعد از چند روز) صفحه فریز میشه...
ویندوز اصلیش win7starter 32bit بود که باز وقتی همین ویندوز را هم نصب میکنم تفاوتی نداره و مشکل پابرجاست
همه درایورهاش رو هم از سایت خود سامسونگ گرفتم و نصب کردم ولی باز ...
این نکته هم بگم که بعضی مواقع هم حتی وقتی در صفحه بایوس هستم هم صفحه فریز میشه!!!
اگه مشکل از هاردش باشه آیا در صفحه بایوس هم باید این مشکل پیش بیاد؟
آیا مشکل از رم هست؟
؟؟؟؟؟؟؟؟
پیش چند تا تعمیرکار هم بردم کسی نفهمیده داستانش چیه!!!
اساتید لطفا راهنماییم کنید
من حدود 2 ماهی هست که با مشکل فریز شدن صفحه لب تاپم مواجه شدم
مشکل به این صورت هست که صفحه نمایش بدون هیچ الگوریتم خاصی در زمان های مختلف فریز میشه (بعضی مواقع هنوز صفحه ویندوز بالا نیومده، بعضی مواقع بعد از مثلا چند ساعت کار مداوم و ...) در این حالت موس و کیبرد و ... اصلا کار نمیکنه و تنها راه حلش خاموش کردن دستی با دکمه پاور هست...
چند دفعه ویندوز هم عوض کردم ولی باز بعد یه مدت (که این هم مدتش نامشخصه!!-بعضی اوقات اوایل نصب ویندوز-بعضی اوقات هم بعد از چند روز) صفحه فریز میشه...
ویندوز اصلیش win7starter 32bit بود که باز وقتی همین ویندوز را هم نصب میکنم تفاوتی نداره و مشکل پابرجاست
همه درایورهاش رو هم از سایت خود سامسونگ گرفتم و نصب کردم ولی باز ...
این نکته هم بگم که بعضی مواقع هم حتی وقتی در صفحه بایوس هستم هم صفحه فریز میشه!!!
اگه مشکل از هاردش باشه آیا در صفحه بایوس هم باید این مشکل پیش بیاد؟
آیا مشکل از رم هست؟
؟؟؟؟؟؟؟؟
پیش چند تا تعمیرکار هم بردم کسی نفهمیده داستانش چیه!!!
اساتید لطفا راهنماییم کنید