با سلام
لطفا قصاص قبل از جنایت نفرمایید بنده همواره شرمنده و سپاسگزار کمکهای شما هستم اما به جهت روشن شدن تاپیک عرض میکنم
1:منظورتون در مورد الومینیوم پاسخ ندادید چیه ؟ اصلا شما چنین سوالی از بنده نکردید!!! پست های قبل را بررسی فرمایید.
2: بنده در ترانس سویئچینگ از سیم 2.5 م م استفاده کردم و فقط حدود 20 سانت سیم رابط احتیاج هست ایا این 20 سانت طول رابط کمکی میکنه که سیم 10 م م استفاده کنم ؟
3:در ضمن تمام توصیه های شما انجام شده و خدمت شما گزارش کردم . و دوباره خدمت شما ( امپر مصرفی در بی باری 0.11 } و ( امپر مصرفی در بار 0.46 } و
{ولتاژ درکوره 39 ولت} و {تعداد سیم پیچ ترانس سویچ 2 دور سیم 2.5 م م} + {تعداد سیم پیچ کوره 18 دور سیم 4لا 0.33 م م } + { قطر کوره حدود 2 س م} + { در مرحله بعد قطر کوره به 1 س م کاهش یافت و تداد دور سیم پیچ هم 40دور شد نتیجه =سرعت سرخ شدن بالا رفت} + {در تمام مراحل ولوم دستگاه بر روی اخرین رنج بود و با کم کردن ولوم فقط کمی از مقدار حرارت کم میشد} تمام کارها و گزارشات همین بود که در پست های قبلی هم موجوده و اینجا جمع شدن واسه دست بوسی از شما و اگر چیزی رو جا انداختم بفرمایید تا تقدیم نماییم.
در صورتیکه برای ادامه تمایلی ندارید درک میکنم و از شما کمال تشکر را دارم که تا این حد به بنده و دیگر کاربران سایت لطف داشته و یاری میرسانید با تشکر از زحمات جناب عالی
درود
عزیزم موارد تازه ای گزارش کردی لذا حالا حرفی برای گفتن دارم
اولا با توجه به توقع شما از گرم آلومینیوم در پست 41 عرض کردم:
اساسا کوچکترین حرارتی در آلومینیوم تولید نمیشه و لذا همون مقداری که تصور میکنی آلومینیم داغ شده هم اشتباه میکنی
حرارت در این کوره فقط در فلزات مغناطیس پذیر مانند آهن و فولاد تولید میشه .
اما در این خصوص پاسخی ندادی البته درسته که بصورت سوالی مطرح نکردم ولی باید از عملکرد و نواقص عملیات و نتایج توصیه ها مطلع بشم
در پست اخیر فرمودی
قطر کوره به 1 س م کاهش یافت و تداد دور سیم پیچ هم 40دور شد نتیجه =سرعت سرخ شدن بالا رفت
اما من نگفتم تعداد دور کوره را زیاد کن بلکه اتفاقا گفتم تعداد دور کوره را کم کن
ولی فقط گزارش کردی ذوب نشد
لذا من با این جمله که ذوب نشد چطور بفهمم اشتباها تعداد دور را زیاد کردی ؟
عرض کردم حداقل تعداد سیم 030 باید 10 رشته یا بیشتر باشه ولی با گزارش اخیر فهمیدم همون 4 رشته است
فرمودی :
ایا این 20 سانت طول رابط کمکی میکنه که سیم 10 م م استفاده کنم ؟
یعنی تشخیص دادی اجرای این قسمت از توصیه من مهم نیست و لذا انجام ندادی و گزارش هم نکرده بودی .
فرمودی
تمام کارها و گزارشات همین بود که در پست های قبلی هم موجوده
اما اینطور نیست و موارد تازه ای گزارش کردی .
اگر با قطر جدید کوره ، تعداد دور را همان 18 دور یا کمتر بود و تعداد سیم را زیاد میکردی و از رابط ضخیم تری استفاده میکردی ، میتونستی بگی اجرا کردم و نشد
ولی خواستی تعداد سیم را برخلاف توصیه من زیاد نکنی و لذا خواستی با روش خودت حرارت سیم پیچ را کم کنی که تعداد دور را اشتباها زیاد کردی و لذا عمده توصیه ها را بصورت وارونه عمل کردی
با وجود اینهمه بی توجهی به توصیه ها فرمودی :
در ضمن تمام توصیه های شما انجام شده
درحالیکه عمده توصیه ها را انجام ندادی
عزیزم تا زمانیکه نفهمونی چکار کردی قادر به اظهار نظر صحیح نیستم لذا بدون خلاصه نویسی و بسیار شفاف و روشن گزارش کن تا زودتر نتیجه بگیری
سپاس