این اهم ها همه بالای مگا اهم هستش و نشون دهنده عدم شورتی و اهم مشکوک که باعث دمای بالای آی سی بشه و حتی تقریبا بالاتر از حد معقول یا حد نرماله ولی موردی نیست
اگه بخواهید با ریسک پایین و مطمئن اقدام به تعویض آی سی کنیم یه لطفی بکنید .اینکه دیتا شیت این آی سی رو بگیرید چند تا پایه دیگه رو اهمشونو ببینیم بعد آی سی نو رو کار بزارید ( دیتا شیت بخاطر اینکه این دستگاه نه شماتیک داره و نه بردویو )
ولی اگه ریسک رو در نظر نگیریم باحتمال زیاد آی سی سوخته ( با در نظر گرفتن وضعیتی که اعلام کردید و اهم بالای مسیرهای اصلی خروجی ) و میشه تعویض کرد
اینکه بررسی کردید خیلی خوبه ( الان تو این مورد معمولا باید موس فتها حتی اگه اهم پایه ای مشکوک بود بیرون از کار گرفته بشه و ldo و فازها . مسیر گیت ها .پاورگود و.... )
خلاصه خیلی وقت نمیگیره تو شماتیک پینهای گراند یا بدنه مشخصه .بقیه پایه ها رو روی برد رو نسبت به بدنه بگیرید ( بعضی پایه ها مثل موس فتها پایه ها نسبت به همدیگه ) تا حد امکان زمینه برای گزاشتن آی سی نو فراهم بشه
بله باطری هم بعلت نبود 3 ولت طبیعیه که شازژ یا اکتیو نشه
سلام وقت بخیر
هیچ کدوم از پایه های آی سی و ماسفت ها نسبت به بدنه اتصال کوتاه نیست. به جز یکی از پایه های آی سی که تو شماتیک vclk بود و اتصال کوتاه نشون میده. توی توضیحات شماتیک پایه رو نوشته oscillator output for charge pump
شماره آی او kb902aq هست. هر چی سرچ کردم دیتاشیتش رو نتونستم پیدا کنم. به جاش دیتاشیت این آی او میاد نمیدونم مشابه هستن یا خیر.
چون شماتیک برد رو ندارم ، نتونستم مسیر اون پایه رو پیدا کنم. واسه همین اطراف کانکتور باتری رو بیشتر بررسی کردم دیدم یه آی سی کنترلر ولتاژ به شماره RT8815 هست که پایه های فاز ۱ و ۲ اهم 0/25 رو نشون میده و مولتی متر روی بازر بوق میزنه.