آی پی امداد
abtahi

مشکل: یخ بستن لوله برگشت کمپرسور یخچالم لطفا از کمک دریغ نکنید

Danyal75

کاربر
2016-03-16
36
30
سلام دوستان کسی دلیلشو میدونه. وایا یخ بستن لوله برگشت کمپرسور نشان خوبی برای یخچال است یا خیر

فرستاده شده از H60-L04

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ADALAT

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر

Danyal75

کاربر
2016-03-16
36
30
چند سال پیش گاز گیریش کردم.یخ اطراف لوله برگشت بیشتر از بیست سانته .در‌ضمن ناگفته نمونه که مشکل دیگه که داره اینکه آب تو یخچال جمع میشه .طبق پرس و جویی که از یکی کردم گفت کمپرسور زیاد off on میکنه ترموستات رو باید تنظیم کنی ولی یخچالم سرماش خوبه و در حد نیازم تنظیمه. طبق اطلاعاتی که از اینترنت بدست اوردم دلیلش میتونه این باشه که لوله جذب رطوبت در یخچال دچار گرفتگی شده و رطوبت را جذب نمیکنه و نمیفرسته به سینی روی کمپرسور تا بخار بشه . بدنبال این مطالعات من برسی کردم یه محفظه ایی که یه محفظه ای که به نظر میرسه مال لوله جذب رطوبت باشه و به وسیله دوتا پیخ به بدنه وصله رو پیدا کردم دست کردم توش دیدم لبریز از آبه.
آیا این دوتا مشکل با هم مرتبط اند ؟
آیا مطالعات مشکل دومی من و مشاهداتم درست بوده؟
ممنون از اهمیت شما

فرستاده شده از H60-L04

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
چند سال پیش گاز گیریش کردم.یخ اطراف لوله برگشت بیشتر از بیست سانته .در‌ضمن ناگفته نمونه که مشکل دیگه که داره اینکه آب تو یخچال جمع میشه .طبق پرس و جویی که از یکی کردم گفت کمپرسور زیاد off on میکنه ترموستات رو باید تنظیم کنی ولی یخچالم سرماش خوبه و در حد نیازم تنظیمه. طبق اطلاعاتی که از اینترنت بدست اوردم دلیلش میتونه این باشه که لوله جذب رطوبت در یخچال دچار گرفتگی شده و رطوبت را جذب نمیکنه و نمیفرسته به سینی روی کمپرسور تا بخار بشه . بدنبال این مطالعات من برسی کردم یه محفظه ایی که یه محفظه ای که به نظر میرسه مال لوله جذب رطوبت باشه و به وسیله دوتا پیخ به بدنه وصله رو پیدا کردم دست کردم توش دیدم لبریز از آبه.
آیا این دوتا مشکل با هم مرتبط اند ؟
آیا مطالعات مشکل دومی من و مشاهداتم درست بوده؟
ممنون از اهمیت شما

فرستاده شده از H60-L04

Danyal75

کاربر
2016-03-16
36
30
با برسي كه انجام دادم شلنگ آب جرم گرفته بود كه با جرم گيري مسير آب باز شد .

فرستاده شده از H60-L04

• Like

Danyal75

کاربر
2016-03-16
36
30
فقط مونده يخ اطراف لوله برگشت كمپرسور كه حدوداً نيم متر هست
ميترسم مشكلي باشه يا باعثه مشكلاتي در آينده بشه. درحال حاظر خوب كار ميكنه و ازش راضيم

فرستاده شده از H60-L04

• Like

Danyal75

کاربر
2016-03-16
36
30
ممنون از همكاري شما

فرستاده شده از H60-L04

• Like

Danyal75

کاربر
2016-03-16
36
30
سلام دوستان
‌ عرضم به حضورتون این لوله برگشت یخچال که یخ میزنه .بعد مدتی آب میشه و کل آشپز خونه رو خیس میکنه.راهنمایی کنید

فرستاده شده از H60-L04

بالا