آی پی امداد
abtahi

مشکل: یخچال قریزر ارج مدل 6430/411

mehran m44

کاربر
2015-05-10
7
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید ... یخچال فریزر ارج آوردن برام که چراغ زرد رنگش همیشه روشنه و گاها هم چشمک میزنه ... وقتی کار میکنه دیگه اتوماتیک نمیکنه و وقتی هم دستی خاموشش میکنی دیگه استارت نمیکنه ... سنسور پشت صفحه تریزون رو عوض کردم و همچنین بوردش که مونتاژ شرکت آلتون ری بود عوض کردم ... ولی نتیجه ای نداشت ... اساتید لطفا راهنماییم کنین ... ممنونم از لطفتون

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
معمولا زماني كه چراغ زرد چشمك ميزنه به اين معنيه كه يخچال در حال ديفراسته
اما با توجه به اينكه ميفرمايين بردو عوض كردين و مشكل رفع نشده احتمالا سنسور ديفراستتون ايراد داره كه ميكرو ميره رو حتلت ديفراست

mehran m44

کاربر
2015-05-10
7
0
مرسی از پاسختون ... ولی آخه فقط یه سنسور داره روی بورد که اونم وصل میشه به پشت تریزون ... این سنسور دیفراست دقیقا کجا قرار داره؟

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
مدت بيست تا سي دقيقه صبر كنين تا ديفراست تموم شه
بعد ميره رو حتلت معموليش

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
اول بگم که بنده با برد های نو هم مشکل داشتم وباعث میشه تعمیرکار به اشتباه بیوفته ووقت بیشتری بخواد...متاسفانه چیزی به اسم فابریک ارج موجود نیست
*دکمه زیر لامپ زرد رو 3 ثانیه نگه دار اگر روی حالت سوپر باشه خارج میشه، در مواقعی که برد نو وسنسور عوض شده ومشکل پابرجاست احتمال دارد سرمای تریزون به استاندارد نمیرسد تا دستگاه اتوماتیک کند ومربوط به تبدیل های لوله مس به آلومینیوم است که در ارج کیفیت مطلوب ندارند-*وقتی دستی خاموش کنید دیگه روشن نمیشه وطبیعیه
نکته:اگر پل روی برد اشتباه باشد دستگاه یکسره میشود ، روی برد ارج سه نوع پل هست F /RF/R که شما باید بسته به مدل وسیله پل ریز مشکی را روی یکی جایگذاری کنید برای شما اگر دو در است R/F ،اگر تمام یخچال است R(این موضوع را خودم دیده ام که تعمیر کار قبلی اشتباه کرده وسیله یکسره شده بود)

mehran m44

کاربر
2015-05-10
7
0
سلام مجدد .... پل روی F/R است ... دمای یخچال 2 - و فریزر 24- است ولی اتوماتیک نمیکند و همچنان کار میکند ... چراغ زرد دیفراست هم کلا روشن مانده است ... دیگه دارم گیج میزنم ... خاموش که میشه بعد از یه مدت روشن میشه و استارت میکنه ولی دیگه اتوماتیک خاموش نمیکنه ... سنسور دیفراست هم نداره منم الان شکم روی المنت هست و قسمت مربوطش روی برد ... صبح میخام امنت رو از مدار خارج کنم ببینم اتوماتیک میکنه یا نه ... اگه از اساتید کسی تجربه همچین موردی رو داره لطفا کمکم کنه ... از اساتید و همکاران عزیزی که راهنمایی کردن یه دنیا ممنونم... مرسی از همتون

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام مجدد .... پل روی F/R است ... دمای یخچال 2 - و فریزر 24- است ولی اتوماتیک نمیکند و همچنان کار میکند ... چراغ زرد دیفراست هم کلا روشن مانده است ... دیگه دارم گیج میزنم ... خاموش که میشه بعد از یه مدت روشن میشه و استارت میکنه ولی دیگه اتوماتیک خاموش نمیکنه ... سنسور دیفراست هم نداره منم الان شکم روی المنت هست و قسمت مربوطش روی برد ... صبح میخام امنت رو از مدار خارج کنم ببینم اتوماتیک میکنه یا نه ... اگه از اساتید کسی تجربه همچین موردی رو داره لطفا کمکم کنه ... از اساتید و همکاران عزیزی که راهنمایی کردن یه دنیا ممنونم... مرسی از همتون
المنت در اون حدی نیست که بر سرما غلبه کنه،مشکل شما برد است-

بالا