آی پی امداد
abtahi

گیر کردن لباسشویی بکو

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
369
سلام دوستان لباسشویی فوق بعد از تعویض بلبرینگ روشن کردیم شروع به ابکشی کرد اما موتور کار نکرد و حتی آبگیری هم قطع نشد هیدروستات را فوت کردیم در همان لحظه شروع کرد به گیر کردن در حالتی که عکسش را پیوست خواهم کرد از دوستان اگر کسی تجربه ای دارن نیازمند کمک شان هستیم ممنون از لطف شما عزیزان

پیوست‌ها

• 330.3 کیلوبایت بازدیدها: 39

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
369
دوستان با هزار مکافات بلاخره توانستیم از

چنین حالتی در بیاریم اما حالا با ۳ عیب مواجه شدیم که ۱-با چند بار ریست کردن معمول برنامه تعویض میشه ۲ -شیر برقی را باز نمیکنه و ۳- در هر برنامه ای که باشه خشگل کن نمیره ..در ضمن دوستان این لباسشویی مال مستاجرش هست که یک ماه است منزل را تخلیه کرده و بخاطر لباسشویی حاضر به پس دادن کلید نیست ممنون میشم اگر کمک کنین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,391
1,614
اگر از سلامت هیدروستات و پمپ تخلیه اطمینان دارید ایراد سیمکشی و برد هست که عکس از بردها بزارید برای راهنمایی بهتر

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
369
اگر از سلامت هیدروستات و پمپ تخلیه اطمینان دارید ایراد سیمکشی و برد هست که عکس از بردها بزارید برای راهنمایی بهتر
باتشکر از پاسخ جناب عالی قبل از اینکه بلبرینگ زده شود لباسشویی به درستی کار می‌کرد چون هیدروستات این مدل بودیم هست حتما تست میکنم و عکس برد هم میزارم اما احتمال بیشتر میدم که از ایراد از سوکتها باشه زیرا که مدت طولانی لباسشویی مونده و احتمالا سوکت موتور و یا سایر سوکتها زنگ زده باشند عکس برد هم حتما قرار. میدم

• Like

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
369
امروز بعد از اینکه موتور را در آوردم تاخو را شستشو دادم و بعد ازان موتور را سوار کردم وقتی روشن کردم خیال کردم که درست شده است اما بعد از این که انتخاب برنامه کردم بعد از مدتی شیر برقی را باز نکرد و بعد از آن هم بت تلاش فراوان و ریست گذاشتم ۱۲ دقیقه خشگل کن کار نکرد

پیوست‌ها

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
369
درود دوباره از دوستان کسی تا بحال با چنین مشگلی برخورد نکرده؟

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
369
سلام . دوستان امروز بررسی کردم دیدم که المنت قطع می باشد ایا عیب میتونه از خرابی المنت باشه ؟ البته در اکثر لباسشویی ها خرابی المنت چنین عیبی را به بار نمیاره لطفا کسانی که با لباسشویی بکو کار کرده اند کمک کنند

• Like

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,391
1,614
چارتا رله رو بیرون مدار تست کن اگر نمونه سالم داری جایگزین کنید ترانزیستورهای تحرک رله رو نیز بررسی کنید.

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
92
66
درود ،قطعات مدار و ولتاژ ها باید بدرستی برسی بشه، امکان داره از اختلال برنامه باشه،از سالم بودن هیدروستات اطمینان حاصل کنید، شیر ها رو جدا تست کنید و قسمت فرمان رله ها و خود رله ها راروی برد برسی کنید

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
369
چارتا رله رو بیرون مدار تست کن اگر نمونه سالم داری جایگزین کنید ترانزیستورهای تحرک رله رو نیز بررسی کنید.
درود برشما استاد عزیز موتور میچرخه فکرکنم رله ها فقط برای تعویض جهت موتور باشند چرا که کار سرعت را ترایاک تنظیم می کند در ضمن مدار قبل از بلبرینگ خیلی بهتر عمل میکرد

بالا