آی پی امداد
abtahi

کمک در مورد تعمیر فلزیاب پلونوس با تفکیک

abas_65

کاربر vip
کاربر
2011-04-20
162
122
یک فلزیاب آوردن برای تعمیر این فلز یاب اصلا سنس نمی‌کرد با پتانسیومتر که علامت زدم کم و زیادش کردم تا ۰ سانت آهن و آلومینیوم را نسنس میکند ولی طلا و مس را سنس نمیکنه ممنون میشوم راهنمایی کنید چطوری برش را افزایش و طلا هم سنس کنه با لوپ ۶۰ امتحان میکنم

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
یک فلزیاب آوردن برای تعمیر این فلز یاب اصلا سنس نمی‌کرد با پتانسیومتر که علامت زدم کم و زیادش کردم تا ۰ سانت آهن و آلومینیوم را نسنس میکند ولی طلا و مس را سنس نمیکنه ممنون میشوم راهنمایی کنید چطوری برش را افزایش و طلا هم سنس کنه با لوپ ۶۰ امتحان میکنم
سلام.
دوست عزیز تیتر که زدید معلوم نیست. معلوم نیست شما می خوای پلونوس رو معرفی کنی از تجربیات بگی یا در خواست کمک داری.. تا متن خونده نشه از تیتر چیزی فهمیده نمیشه لطفا دقت کنید.! اصلاح گردید .

آخرین ویرایش:

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
458
540
ایران
سلام.

پلونوس ورژن های مختلفی داره بایستی عکس واضح از مدار را بفرستید.

اما در مورد نرم زنی بایستی یک سری تغییرات در فرکانس اعمال بشود ( تعویض قطعات در طرح مدار ) تا بتوانید نرم زنی داشته باشید ضمنا در این صورت عمق کاووش کم میشود.

abas_65

کاربر vip
کاربر
2011-04-20
162
122
درخواست کمک دارم هیچ عکس العمای برای طرا ندارد میشه کمک کنید

abas_65

کاربر vip
کاربر
2011-04-20
162
122
درخواست کمک دارم هیچ عکس العمری برای طلا و مس ندارد و برد برای آهن بیشتر ۳۰ سانت نیست پتانسیومتر را هر چه تاب دادم کمی بیشتر شد ولی بدرد نمی خوره براییا ندارد میشه کمک کنید

پیوست‌ها

• 252.2 کیلوبایت بازدیدها: 18
بالا