آی پی امداد
abtahi

کمک برای تست سلامت هارد دیسک

امیر220

کاربر
2024-11-08
101
37
ایران
درود بر همگی.یه هارد اکسترنال 500 گیگ خریداری کردم. ولی تویه نرم افزارhard disk sentielسلامت و کارکرد رو با علامت سوال یعنی ناشناخته نشون میده اگه هارد مشکل داره پس بفرستم؟ ممنون.

Ali.218

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
سلام وقت بخیر
یک عکس از برنامه می‌فرستید
هاردتون مارکش چیه؟
چون در هارد های اکسترنال مخصوصا هارد هایی که خودشون هارد تولید نمی‌کنند از یک برد رابط و هارد ۲.۵ اینچ تشکیل شده اند

امیر220

کاربر
2024-11-08
101
37
ایران
سلام وقت بخیر
یک عکس از برنامه می‌فرستید
هاردتون مارکش چیه؟
چون در هارد های اکسترنال مخصوصا هارد هایی که خودشون هارد تولید نمی‌کنند از یک برد رابط و هارد ۲.۵ اینچ تشکیل شده اند
وقت جنابعالی هم بخیر.والا جلدش سیگیته ولی هارد داخل وسترنه.

https://s6.uupload.ir/filelink/q0NrYZ5I0mf3_fe39ba4447/هارد_جدید_nun7.rtf

امیر220

کاربر
2024-11-08
101
37
ایران
من تا اونجایی که تجربه هارد های سیگیت دارم اکثرا از هارد سامسونگ استفاده میکنند
کلا هارد های زیره یک ترا ریفر هستن.منم قبل خرید خبر داشتم ریفر هست ولی خب اقلا باید با اون نرم افزار سلامت و کارکرد هاردو نشون بده.

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
413
1,060
اصفهان
کلا نرم افزار HDD SENTINEL نمیتونه هارد های USB شناسایی کنه . برای همین علامت سوال میزنه
میتونی از نرم افزار CrystalDiskInfo استفاده کنی

امیر220

کاربر
2024-11-08
101
37
ایران
کلا نرم افزار HDD SENTINEL نمیتونه هارد های USB شناسایی کنه . برای همین علامت سوال میزنه
به نطر من این نرم افزار از کریستال دیسک اینفو دقیقتره چون اقلا سلامت و کارکردو بصورت درصدی نشون میده. بهر حال بحث اینجاست چرا هارد های دیگرو شناسایی میکنه و فقط این هارده مذکورو شناسایی نمیکنه؟وقتی یه نرم افزار تمام هاردهای یو اس بی دیگرو شناسایی میکنه و فقط یک هارد رو شناسایی نمیکنه ادم مشکوک میشه به هارد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mohsenaux

Ali.218

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
من موافق نیستم هارد های adta wd Toshiba کاملا ساپورت می‌کنه
شاید از برد بین هارد و usb باشه که مشخصات هارد و نمیخونه

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
413
1,060
اصفهان
من موافق نیستم هارد های adta wd Toshiba کاملا ساپورت می‌کنه
شاید از برد بین هارد و usb باشه که مشخصات هارد و نمیخونه
الان من یک هارد اکسترنال ADATA HD720 دارم . نرم افزار HDD Sentinel نمیتونه درصد سلامت و دمای این هارد نشون بده

بالا