سلام این یخچال در قسمت فریزر خوب گار میکنه اما در قسمت پایین اصلا سرد نمیکنه در واقع یکی از دو.موتور داخل فریزر کار نمیکنه اونی که برای فریزر هست کار میکنه اما موتور یا فن کناریش که برای پایینه کار نمیکنه ولی فن تست کردم سالمه لطفا راهنمایی کنید
کسی اطلاعی ندارد بعد از تمیز کردن یخ ها کمی سرما در قسمت پایین حس میشه اما همچنان فن کار نمیکنه تا سرما را درست به قسمت پایین منتقل کنه راهنمایی کنید ممنون
درود دوست عزیز ممنون از همکاریتون
اروری در نمایش گر دیده نمیشه از نظر کانکشن سیم فن رو به فن فریزر وصل کردم و با گرفتن شاسی لای دری فریزر شروع به کار کرد
این سنسور دیفراست کجاست ؟از اون جایی که من در تعمیرات یخچال تجربه ندارم در صورت امکان از شکل و محل قرار گرفتن سنسور توضیح بدین
که بعد از اطمینان برم سراغ مدار و برد الکترونیکیش
با سلام . .دکمه قطع ووصل فن که درب تعبیه شده رو چک کنید.در صورت سالم بودن، برد یخچال معیوب شده.باید از سرویسکار کمک بگیرید.(با توجه به اینکه قسمت فن فریز کار میکنه.عمل نکردن فن یخچال ارتباطی به دیفراست نداشته ومربوط به برد اصلی یخچال هست که باید چک شود.(((واگریخچال دارای نمایشگر هوشمند هست.ممکن است قسمت یخچال رو خاموش کرده باشید.)))
درود دوست عزیز شاسی لای دری سالم هستش چون با زدن ان چراغ داخل یخچال خاموش میشه ازاد میکنی روشن میشه پس سالمه قسمت نمایشگر هم روشن هستش در مورد برد اطلاعی ندارین که در کدام قسمت معمولا معیوب میشه؟
ای سی 5 پایه هست توی مدار به شماره 5lo3borکه نمیدونم باسه چیه دیتا شیتش هم پیدا نکردم اگه میشه یه توضیح دربارش بدین کارش چیه توی عکس مشخص کردم فقط شرمنده بی کیفیته